Starlights
Fanka BB :)
Ooo to już kawał dziecia [emoji3]
tak, wielkosc juz porzadna
a martwilam sie czy wszystko ok, bo jakos dobrze sie caly czas czuje, ale moze naleze do tego waskiego grona szczesciarzy..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo to już kawał dziecia [emoji3]
Ja mam dziecko i idę na zwolnienie, ale jeszcze nie teraz. Myślę popracować do końca listopada/połowy grudnia. Dobrze się czuję i nie mam tak że MUSZĘ iść na zwolnienie. Ja rozumiem po trochu was obie. Uważam, że to nie jest tak że kobieta powinna iść na L4 od razu po zobaczeniu 2 kresek, BO JEJ SIĘ NALEŻY. Jeśli dobrze się czuje, to nie oznacza, że jest niezdolna do pracy. Natomaist rozumiem że kobiety chcą z tego przywileju skorzystać, bo chcę zrobić tak samo i mówię to szczerze, chcę iść na L4 na zasadzie " jak dają to korzystam", jak maluch się urodzi to nie będzie czasu na odpoczynekTo, że nie przeszłaś ciąży, oznacza, że jak by ci się urodziło dziecko, wiedziałabys, że odpoczynek w ciąży jest na miarę złota.
Chciałabym się w sumie dowiedzieć, jaki odsetek z forum tych, które już mają dziecko, zostają w pracy tak długo i nie idą na zwolnienie![]()
Ja poprzednim razem do 10 t w ogóle nie miałam żadnych dolegliwości. Potem tylko kiepsko było bez m-c ale obwiniam duphaston, którzy brałam przez ten miesiąc, bo potem też nic mi nie dolegalotak, wielkosc juz porzadna [emoji3][emoji3]
a martwilam sie czy wszystko ok, bo jakos dobrze sie caly czas czuje, ale moze naleze do tego waskiego grona szczesciarzy..![]()
Ale cudny!!!! Który u ciebie dokładnie tc?Dziś miałam USG z pakietu z pracyzarodek mój ma już 7.5mm! trzyma się dzielnie, słyszałam bijące serducho
Zobacz załącznik 1190226
mój mięśniak urósł tylko o 1 mm, ale taka roznica to nawet moze wynikac z samego pomiaruto daje mi nadzieje, ze moze nie stanie sie olbrzymem
![]()
Ale cudny!!!! Który u ciebie dokładnie tc?![]()
Dziś miałam USG z pakietu z pracyzarodek mój ma już 7.5mm! trzyma się dzielnie, słyszałam bijące serducho [emoji170][emoji169][emoji172]
Zobacz załącznik 1190226
mój mięśniak urósł tylko o 1 mm, ale taka roznica to nawet moze wynikac z samego pomiaruto daje mi nadzieje, ze moze nie stanie sie olbrzymem [emoji3]
Ciesz się z dobrego samopoczuciatak, wielkosc juz porzadna
a martwilam sie czy wszystko ok, bo jakos dobrze sie caly czas czuje, ale moze naleze do tego waskiego grona szczesciarzy..![]()
tak, wielkosc juz porzadna![]()