Dodulina20
Moderator
To tak jak u mnie, trzeba być dobrej myśli, będziemy się wspierać nawzajem
Tak pierwsza wizyta stąd też to zamartwianie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak pierwsza wizyta stąd też to zamartwianie
Ja tez mam 5+4, albo 5+5 różnie aplikacje pokazuja, i na wizytę idę we czwartek. Nie wiem ile bedzie juz widac, ale dluzej nie wytrzymamWiem że ten temat byl wałkowany w wielu miejscach i moze nawet tu u nas (teraz dokładnie nie pamiętam), ale powiedzcie mi jak w końcu liczy się tygodnie ciąży? Jak mam 5+4 to to jeszcze 5 tydzień czy już 6 skoro jest ponad 5... Już się całkiem pogubiłam [emoji23]
To już jest 6tyDopiero 5+4, chciałam wizytę w przyszłym tygodniu bo jeszcze nie byłam, ale mój lekarz wyjeżdża i dopiero mam na 4.11.
Wiem że ten temat byl wałkowany w wielu miejscach i moze nawet tu u nas (teraz dokładnie nie pamiętam), ale powiedzcie mi jak w końcu liczy się tygodnie ciąży? Jak mam 5+4 to to jeszcze 5 tydzień czy już 6 skoro jest ponad 5... Już się całkiem pogubiłam [emoji23]
To jeszcze masz czas na mdłości [emoji6]To już jest 6ty
Ja tez mam 5+4, albo 5+5 różnie aplikacje pokazuja, i na wizytę idę we czwartek. Nie wiem ile bedzie juz widac, ale dluzej nie wytrzymam [emoji85]
Dlaczego nie jesteś dobrym przykładem? Dziękuję, że odpisałaś, przynajmniej jest wiem, że istnieją takie jak ja i może to jednak normalneMnie dziś pierwszy raz tak boli, bo już czwarta godzina mija
![]()
Wg lekarzy i ogolnie medycyny 5Wiem że ten temat byl wałkowany w wielu miejscach i moze nawet tu u nas (teraz dokładnie nie pamiętam), ale powiedzcie mi jak w końcu liczy się tygodnie ciąży? Jak mam 5+4 to to jeszcze 5 tydzień czy już 6 skoro jest ponad 5... Już się całkiem pogubiłam [emoji23]
dokładnieWg lekarzy i ogolnie medycyny 5![]()
To też już zależy od lekarza chyba .. jak byłam na wizycie to było 6+2 i lekarz określał to jako początek 7 tygodniaWg lekarzy i ogolnie medycyny 5![]()