Boa87
Fanka BB :)
Druga ciąża też może być blizniaczaZ dwójka ciężko a co dopiero z 3!
To tez moje pierwsze dziecko a okazało się że będą dziecizawsze chciałam mieć dwójkę ale chciałam być dwa razy w ciąży
może 3 sobie sprawie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Druga ciąża też może być blizniaczaZ dwójka ciężko a co dopiero z 3!
To tez moje pierwsze dziecko a okazało się że będą dziecizawsze chciałam mieć dwójkę ale chciałam być dwa razy w ciąży
może 3 sobie sprawie
![]()
Faktycznie jakies dziwne normy ma to laboratorium, w pierwszym trymestrze wartość 2,8 to sporo za mało w porownaniu do powszechnej skali [emoji4]Odebrałam właśnie wynik z progesteronu dzisiaj 7 tydzień chyba jest okej co dziewczyny? Zobacz załącznik 1191356
Masakra... A na zniżkę neoparin za jedno opakowanie 3zlPartner wczoraj wykupił e-recepte 3 opakowania neoparin za ponad 240 pln!! Hematolog skasowala 250 zł za telekonsultacje a nawet na recepcie kodu ciazowego nie wpisala.. Od niecałego miesiąca wiemy o ciazy a juz wydaliśmy ok 2200 pln na lekarzy, badania i leki... Najgorsza ta bezsilnosc, ze czlowiek wszystko robi, zeby to dzieciatko przetrwalo a wiadomo jak jest [emoji17]
A ile starsza córka ma lat?My powiedzieliśmy dziś mamie mojej. Dzieciaki podsłuchaliMama zareagowała dobrze ale starsza córka nie ciekawie. Najpierw się obraziła pozniej plakala. Powiedziała że nie chce żadnego srajtka i że wywali go przez okno
teraz przyszła i rozmawia z nami normalnie ale nie chce rozmawiać o dziecku. Młoda zas super już nad imieniem się zastanawia i cieszy się bardzo
![]()
Ja niby tez... ale ciaza po poronieniu jest straszna. Jezeli nie wyjdzie to nie wiem czy kolejny raz sie zdecyduje... [emoji6]
Wizytujemy tak samo [emoji16] też w czwartek o 19 mam podgląd [emoji6]No właśnie też tak patrzyłam na te normy że wysokie No ale nie wiem [emoji23] okaże się 29.10 o godzinie 19 [emoji28][emoji28]
no mega wysoki! bierzesz luteinę?jeśli nie, to może jest szansa na kolejne bliźniaki na wątku[emoji41][emoji16]
można zamienić bez problemuhej babeczki, mam takie pytanie. Czy a aptece bez problemu zamienia mi Clexane na Neoparin? Różnica w cenie jest jednak spora - na ryczalcie to kwestia 50 zł/opakowanie. Któraś brała obydwa leki i widziała jakaś różnice? To oficjalne zamienniki więc nie powinno być chyba problemu?