reklama

Czerwcowe mamy 2021

Liczę na to że w razie potrzeby lekarze będą podciągać to pod zagrożenie dla życia matko. Bo z tego co rozumiem aborcja z tego powodu jest jeszcze legalna.
Tez mam taką nadzieję.
Skazują dzieci na życie w cierpieniu. Póki rodzice będą żyć to zajmą się dzieckiem, a co później ? A co z rodzicami, którzy będą musieli pochować kilkudniowe dzieciątko? Nie sądziłam że ta ustawa przejdzie, nie rozumiem jak rząd może być tak ograniczony 😔

reklama
Jesteś już po wizycie ? Co tam słychać ?
Jestem. Nic dobrego 😔 nic nie widać. Po wizycie zaczęłam mocniej plamic. Myślałam że @ przyszła. Ale plamienie się skończyło. Poszłam do drugiego ginekologa. Też nic nie widział ale zauważył płyn w bliznie po cc. Przepisał dhupaston. Kolejna wizyta za dwa tygodnie.

Dlatego wazny byl wybor. Wybor z ktorego korzystalo 1000 kobiet rocznie... na ile? Nie wiem... pusty pecherzyk w 12tyg ciazy zagraza matce czy znowu bede musiala przez to przechodzic 6tyg za dlugo? K U W A ! ! !
Idzie sie tak wkurwic sorry za słownictwo ale nie są sie inaczej.
Nie mam słów. Mam ochote sie stad wynieść.
Pozostaje nam kochane liczyc ze wszystko z naszymi maluchami bedzie w porzadku

Tez mam taką nadzieję.
Skazują dzieci na życie w cierpieniu. Póki rodzice będą żyć to zajmą się dzieckiem, a co później ? A co z rodzicami, którzy będą musieli pochować kilkudniowe dzieciątko? Nie sądziłam że ta ustawa przejdzie, nie rozumiem jak rząd może być tak ograniczony 😔
Kto sie zajmie dzieckiem to raz. A kto sie zajmie rodzicami ktorzy psychicznie fizycznie i finansowo sie załamia.

No ja byłam dwa razy na USG już że względu na pozamaciczną ze stycznia. Na szczęście pęcherzyk jest idealny w macicy ale nie było nic więcej widać. Teraz wizyta za tydzień a to będzie już 7+5 także mam nadzieję na dobre wieści.
Ja bylam teraz w pon i byl tylko pecherzyk z idealnymi wymiarami i cialko zolte. We wtorek kolejna... mam wielka nadzieje na zarodek, ale tak strasznie sie boje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry