• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dokładnie. Bardzo dużo chorych dzieci bedzie trafiać do okien życia. Dużo kobiet nie jest gotowych na zdrowe dziecko, a co dopiero na wychowywanie chorych dzieci.
Państwo zadecydowało na nas. Szkoda, że pokażą nam środkowy palec kiedy przyjdzie nam się prosić o pomoc. W takim wypadku powinni sponsorować leczenie i rehabilitację!

Dokladnie. W Holandii, w odroznieniu od innych krajow europejskich, rodzi sie sporo dzieci z ZD, ale panstwo zapewnie ogromne wsparcie. Zapewnia codzienna opieke w specjalnych osrodkach itp. A u nas? Moze dadza 300+ i psychologa raz na rok :)

reklama
Żonie mojego taty na mdłości i wymioty pomógł locomotiv (nie wiem jak się to pisze 😅), może i tobie pomoże ?
W ciąży chyba go nie można, bynajmniej tak jest w ulotce. Mój kupił mamaron. Wzięłam o 15, strasznie odbijało mi się imbirem🤦🙈 ale do teraz miałam chwilę spokoju. I teraz wstałam siku i znowu tak wymiotowałam 🤢... Ale chociaż bez mdłości 🙈😁😁

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry