Dziewczyny a wiecie w ogóle jak to jest, od którego tygodnia lekarz zobaczy takie poważne wady serca czy mózgu itp??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ja też byłam zdecydowana na Nifty ale jak czytałam to dużo pomyłek było przy tym badaniu i boję się niepotrzebnego stresuJa zdecyduję się oprócz pappa na 90% na NIFTY.
Dziewczyny ja też byłam zdecydowana na Nifty ale jak czytałam to dużo pomyłek było przy tym badaniu i boję się niepotrzebnego stresu
Norma 4.2 jest normalnie w ciazy do 2 więc koniecznie endokrynolog ktory ustawi leki.Hej, zrobiłam badania przepisane przez lekarza i wyszło, że mam podwyższony poziom TSH - mój to 4.56, a normą jest do 4.2...nie miałam nigdy problemów z tarczyca, mialam też robione badania w sierpniu - TSH, T4 wolne i Anty TPO I wszystkie były w normie. Czytałam ( pewnie niepotrzebnie) że w ciąży wręcz poziom TSH powinien spaść, normy dla ciężarnych są inne, a u mnie jest odwrotnie.
Czy któraś z Was miała podobnie? We wtorek mam wizytę u lekarza- ginekologa, więc dopyram, ale jakoś nie daje mi to spokoju...
Moja nie lubi cebuli i mięsaTylko moja dzidzia nie lubi tak jak ja babeczek malinowych![]()
Nie czajeMoże ktoś dodać jakieś foto żeby to czoło zniknęło z głównej?? [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Hej, zrobiłam badania przepisane przez lekarza i wyszło, że mam podwyższony poziom TSH - mój to 4.56, a normą jest do 4.2...nie miałam nigdy problemów z tarczyca, mialam też robione badania w sierpniu - TSH, T4 wolne i Anty TPO I wszystkie były w normie. Czytałam ( pewnie niepotrzebnie) że w ciąży wręcz poziom TSH powinien spaść, normy dla ciężarnych są inne, a u mnie jest odwrotnie.
Czy któraś z Was miała podobnie? We wtorek mam wizytę u lekarza- ginekologa, więc dopyram, ale jakoś nie daje mi to spokoju...
Nie czaje [emoji23][emoji23]