Magic_87
Fanka BB :)
O sanco nie czytałam tylko nifty pro zdarza się być może zadko ale się zdarza tak samo z płcią piszą że 99 % a później odpisują tym babeczka że to matematykaSerio istnieje gdzieś potwierdzenie że sanco się pomyliło?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O sanco nie czytałam tylko nifty pro zdarza się być może zadko ale się zdarza tak samo z płcią piszą że 99 % a później odpisują tym babeczka że to matematykaSerio istnieje gdzieś potwierdzenie że sanco się pomyliło?
Witam .Clexan przy kodzie C czyli dla kobiety w ciąży jest w całości refundowany . Lekarz powinien poinformować.hej babeczki, mam takie pytanie. Czy a aptece bez problemu zamienia mi Clexane na Neoparin? Różnica w cenie jest jednak spora - na ryczalcie to kwestia 50 zł/opakowanie. Któraś brała obydwa leki i widziała jakaś różnice? To oficjalne zamienniki więc nie powinno być chyba problemu?
Nifty jest tańsze? Ile kosztuje?Nifty podobno
Mam taki sam plan - jeśli USG wyjdzie w normie, to nie robię dodatkowych badań.W pierwszej ciąży zrobiłam tylko prenatalne u lekarza z certyfikatem. Pomimo że byłam po 30tce to nie robiłam PAPPA bo wszystkie ryzyka wyszły w normie. Gdyby coś było nie tak to pewnie brnelabym dalej w badania.
To o czym piszesz to zdecydowanie nie jest wieloetapowe oczyszczanie twarzyPróbowałaś kochana wieloetapowego oczyszczania twarzy?
Mam najprostszy tonik żel do mycia twarzy i krem. Staram się codziennie rano i wieczorem tak myć buzię. 1. Myje buzię woda z żelem, płucze woda osuszam pieluszka bambusowa. 2. Psikam ja to okiem (mam z atomizerem) ale świetnie działa też wylany na dłonie i wklepany bezpośrednio 3.zamykam to wszystko kremem. Nie wiem czy robię to dobrze czy nie ale bardzo zmieniła mi się buzia odkąd to stosuje wyprysków dużo mniej a i zaskórników. Spróbuj, może pomoże. Dobre jest też mydło z apteki z nanosrebrem. Używam kosmetyków z miya bo mają dobry skład![]()
Taaak, moje piersi są tkliwe i bolesne jak nigdy. Nie jest to ogromny ból ale czuje ze coś się dziejeDziewczyny czy wy wszystkie odczuwacie ból piersi? Ja nic nie czuje gdyby nie test to pewnie myslala bym że mi się okres spóźnia. Mam się martwić?
Przepis wchodzi w życie od momentu opublikowania go. Do tej pory obowiązują aktualne zasady.Dobre pytanie. Też chciałabym wiedzieć.
Że chore a dopiero amniopunkcja potwierdziła że zdrowe
A ktoś mnie oświeci, czym się różni nifty od sanco w takim razie i czy się różni?z tego co czytalam to sa rozne rodzaje badania NIFTY i chyba najlepsze jest to ktore wyniki sprawdza w Hong Kongu.
No ale to wciaz statystyka. Tylko amniopunkcja daje 100% pewnosci.
A ktoś mnie oświeci, czym się różni nifty od sanco w takim razie i czy się różni?
www.genetyczne.pl