reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2021

dziś jestem załamana, gardło siadło mi totalnie, boli tak, że nawet ust nie mogę otworzyć. Pol nocy nie spałam i strasznie boję się antybiotyku, jestem załamana :(

reklama
Kochana ja miałam bol gardła od poniedziałku, bralam tabletki do ssania tv i od wczoraj już nie boli. Do tego katar od wtorku ale pilam dużo herbaty z cytryna, proszki dla kobiet w ciazy w których skład wchodziły maliny, czosnek i coś tam jeszcze a do tego inhalacje z majeranku [emoji23] dzis czuje się o niebo lepiej [emoji2960][emoji16]
Ps: bylam już na becie tersz tylko przetrwać do wieczora [emoji85]
dziś jestem załamana, gardło siadło mi totalnie, boli tak, że nawet ust nie mogę otworzyć. Pol nocy nie spałam i strasznie boję się antybiotyku, jestem załamana :(

Ostatnia edycja:
Tak patrzę na wasze bety to moja mała się wydaje [emoji3064]
Ja mam dokładnie takie samo wrażenie. Wy mówicie o takich betach, że szok :o Ale myślę ze jak ktoś ma mniejszą (np ja) to po prostu może być mega początek, ja mam długie cykle, może owulacja jeszcze mi się przesunęła parę dni. Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i kreska już dużo bardziej wyraźna więc jest ok :)

Ja mam dokładnie takie samo wrażenie. Wy mówicie o takich betach, że szok :o Ale myślę ze jak ktoś ma mniejszą (np ja) to po prostu może być mega początek, ja mam długie cykle, może owulacja jeszcze mi się przesunęła parę dni. Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i kreska już dużo bardziej wyraźna więc jest ok :)
A jak masz? Chyba nie wyłapałam. Ja zaś zrobiłam dzisiaj znowu test i nadal wychodzi blada kreska. W ogóle nie ciemnieją 😕 Dodam że dzisiaj jest dzień miesiączki (28dc). No nic, dzisiaj pójdę na betę i zobaczę jak przyrasta.

Ja jestem po jednej stracie także muszę tego pilnować [emoji26]
Ja tez jestem po jednej stracie ale jeśli jest w normie to nie stresuje się na zapas bo to tylko nakręcanie się. W poprzedniej ciąży miałam większe tsh niż ty i było ok. Teraz mam taki sam jak w poprzedniej. Wynik 2,3 to jest w normie ja mam 2,495 i tez uważam to za normę.

A jak masz? Chyba nie wyłapałam. Ja zaś zrobiłam dzisiaj znowu test i nadal wychodzi blada kreska. W ogóle nie ciemnieją [emoji53] Dodam że dzisiaj jest dzień miesiączki (28dc). No nic, dzisiaj pójdę na betę i zobaczę jak przyrasta.
Wczoraj miałam 37,8 i to był 34 dzień cyklu. Ale tak jak mówię aj mam długie cykle. Jutro powtórka:) jestem dobrej myśli [emoji16]

Ogólnie to powiem wam, że w pierwszej ciąży na początku nie miałam forum i byłam spokojniejsza dzięki temu [emoji16] bo póki człowiek nie wie, że coś może się dziać, to o tym nie myśli. Ja np bety wtedy w ogóle nie robiłam. A może też miałabym niską[emoji16]

reklama
Do góry