roki_1991
Fanka BB :)
Ja tylko szybko, u mnie jest pęcherzyk w macicy, choć baaaaardzo długo szukany. Ale jest. Mam nadzieję że będzie dobrze 
@Karolina_karolina A u Ciebie jak?
@Karolina_karolina A u Ciebie jak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dużo z Was pisze że lepiej nie słuchać serduszka? Dlaczego? W pierwszej ciąży na pierwszej wizycie słuchałam serduszka, nikt nawet nie zapytał czy chce czy nie chce. Po prostu włączyliJestem po wizycieZobaczyłam w końcu upragnione serduszko!
Nie kazałam lekarzowi włączać, bo już nie raz słyszałam, żeby lepiej nie męczyć. Na USG pokazało 6+1, ale lekarz mierzył już po skończeniu badania, trochę od niechcenia. W trakcie badania widziałam z innej perspektywy, że maleństwo jest trochę większe, i pewnie nie zmierzył w tym momencie, w którym powinien, ale cóż. Wiem, brzmi to jakbym była mądrzejsza od lekarza, ale ja mu po prostu nie ufam, bo bagatelizuje wiele spraw
Na następną wizytę pójdę już do mojego ginekologa, do którego chodziłam na coroczne wizyty. Nie dostałam rozpiski żadnych badań
Według OM 8+4, ale raczej jest to 7+4, ciężko stwierdzić, więc ciąża troszkę młodsza.
OMG, ale ten mój wpis jest chaotycznyWybaczcie, bardzo boli mnie głowa, i całodniowe wymioty dają mi nieźle popalić
![]()
Cieszę się, że Wasze wizyty dzisiaj też są udane, i oby wszystkie następne też takie były![]()
Mnie dzis tez nie pytal i wlaczyl doslownie na chwile. Ale slyszalam kiedys ze wlasnie nie jest to wskazane we wczesnej ciazy bo moze wlanie jakos oddzialuje na maluchaDużo z Was pisze że lepiej nie słuchać serduszka? Dlaczego? W pierwszej ciąży na pierwszej wizycie słuchałam serduszka, nikt nawet nie zapytał czy chce czy nie chce. Po prostu włączyli
Moj lekarz za czasów Warszawy pytal sie mnie czy mam siostrę. Powiedzialam,że mam 2. I pyta dalej.- i mają córki?. Mowie,że tak. I Pani mama tez ma siostry? - tak. - no to Pani tez bedzie miala dziewczynyJa marzę o dziewczynce, ale kiedyś mi lekarz powiedział, że te moje lędźwia to urodzą samych chłopów. I chłopak pierwszy jest. Może jednak się mylił![]()
Ale to przecież jak dźwięk jak każdy innyMnie dzis tez nie pytal i wlaczyl doslownie na chwile. Ale slyszalam kiedys ze wlasnie nie jest to wskazane we wczesnej ciazy bo moze wlanie jakos oddzialuje na malucha
Ja mam 2 siostry, a mąż 3 braci. W mojej rodzinie jest przewaga kobiet a u męża mężczyzn. Może będą bliźniaki, chłopiec i dziewczynkaMoj lekarz za czasów Warszawy pytal sie mnie czy mam siostrę. Powiedzialam,że mam 2. I pyta dalej.- i mają córki?. Mowie,że tak. I Pani mama tez ma siostry? - tak. - no to Pani tez bedzie miala dziewczyny![]()
Się okaże![]()
To chyba tak nie działaJa mam 2 siostry, a mąż 3 braci. W mojej rodzinie jest przewaga kobiet a u męża mężczyzn. Może będą bliźniaki, chłopiec i dziewczynka![]()
No, mąż ma w rodzinie bliźniaki wiec wszystko jest możliweTo chyba tak nie działan