roki_1991
Fanka BB :)
Domyśliłem się, ale i tak sobie nie wyobrażamroki_1991 ja liczę z mężemI teoretycznie jakby teraz był kolejny chłopiec [emoji14] Mam jednak cichą nadzieję że jednak będzie teraz babeczka
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Domyśliłem się, ale i tak sobie nie wyobrażamroki_1991 ja liczę z mężemI teoretycznie jakby teraz był kolejny chłopiec [emoji14] Mam jednak cichą nadzieję że jednak będzie teraz babeczka
![]()
Zależy czy chodzisz do gina na NFZ czy prywatnie. Ja chodzę prywatnie i moja gin nie wystawia skierowań.... wczoraj dostałam cała listę badań i też wszystko prywatnie....Czy są tu mamusie , które robiły już podstawowe badania te do 10 tyg ciąży ? Ja idę na NFZ I w każdej ciąży za te wszystkie drogie badania musiałam płacić I zastanawiam się jak to jest. Bo te kilka lat temu jak byłam na forum kwietniowych mamusiek dziewczyny miały normalnie te wszystkie badania refundowane ? Od czego to może zależeć?
Jak chodziłam do lekarza na NFZ, w marcu br, wszystkie badania miałam na skierowanie, za darmo. Ale trzeba udać się do tego laboratorium, które honoruje badania wystawione przez tego lekarza. Na przykład - ginekolog wystawiał mi skierowanie do laboratorium przyszpitalnego. A przychodnia rodzinna z kolei ma laboratorium na miejscu, pod logo jakiejś zewnętrznej firmy, ale skierowania z przychodni sa bezpłatne. Obecnie chodzę prywatnie, więc muszę się naszykować na wydatkiCzy są tu mamusie , które robiły już podstawowe badania te do 10 tyg ciąży ? Ja idę na NFZ I w każdej ciąży za te wszystkie drogie badania musiałam płacić I zastanawiam się jak to jest. Bo te kilka lat temu jak byłam na forum kwietniowych mamusiek dziewczyny miały normalnie te wszystkie badania refundowane ? Od czego to może zależeć?
Ja też chodzę prywatnie i za wszystkie trzeba płacićCzy są tu mamusie , które robiły już podstawowe badania te do 10 tyg ciąży ? Ja idę na NFZ I w każdej ciąży za te wszystkie drogie badania musiałam płacić I zastanawiam się jak to jest. Bo te kilka lat temu jak byłam na forum kwietniowych mamusiek dziewczyny miały normalnie te wszystkie badania refundowane ? Od czego to może zależeć?
Ja robiłam badania. Ale chodzę do lekarza prywatnie więc badania też musiałam zrobić prywatnie. Płaciłam 264zl w diagnostyce .Czy są tu mamusie , które robiły już podstawowe badania te do 10 tyg ciąży ? Ja idę na NFZ I w każdej ciąży za te wszystkie drogie badania musiałam płacić I zastanawiam się jak to jest. Bo te kilka lat temu jak byłam na forum kwietniowych mamusiek dziewczyny miały normalnie te wszystkie badania refundowane ? Od czego to może zależeć?
Ja poprzednią ciążę chodziłam prywatnie ale morfologie, mocz i TSH wypisywał mi lekarz rodzinny. Ale za HIV i te inne płaciłam normalnie.Czy są tu mamusie , które robiły już podstawowe badania te do 10 tyg ciąży ? Ja idę na NFZ I w każdej ciąży za te wszystkie drogie badania musiałam płacić I zastanawiam się jak to jest. Bo te kilka lat temu jak byłam na forum kwietniowych mamusiek dziewczyny miały normalnie te wszystkie badania refundowane ? Od czego to może zależeć?
Ja planuję jutro zamówić, jak wizyta jutrzejszą dobrze pójdzieWłaśnie jest bardzoooo dużo miejsca ; ) przegródki na badania od różnych specjalistów, usg różne, hospitalizacje...
Ja juz mam zrobione morfologie, mocz, glukoze, tsh, ft4, hiv i hcv jutro jadę na cytomegalie i rozyczke. Wszystko mialam na NFZCzy są tu mamusie , które robiły już podstawowe badania te do 10 tyg ciąży ? Ja idę na NFZ I w każdej ciąży za te wszystkie drogie badania musiałam płacić I zastanawiam się jak to jest. Bo te kilka lat temu jak byłam na forum kwietniowych mamusiek dziewczyny miały normalnie te wszystkie badania refundowane ? Od czego to może zależeć?