reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Ja po wizycie. Ciąża mlodsza. Wedlug OM 5+7 a u gin mlody 4 tydzien. Także jakos sie do was przyzwyczaiłam a termin wyjdzie raczej na lipiec. Dostalam duphaston 2x1 z racji ciut za małego progesteronu. Za dwa tygodnie mam się stawić na wizycie wtedy ma być więcej widać. Zaraz wstawie wam zdjecie pęcherzyka i ponoc mini mini kropeczki, ktorej nie widzę 🥺

Załączniki

• received_1061836204264383.jpeg
    received_1061836204264383.jpeg
    105,8 KB · Wyświetleń: 117
Ja po wizycie. Ciąża mlodsza. Wedlug OM 5+7 a u gin mlody 4 tydzien. Także jakos sie do was przyzwyczaiłam a termin wyjdzie raczej na lipiec. Dostalam duphaston 2x1 z racji ciut za małego progesteronu. Za dwa tygodnie mam się stawić na wizycie wtedy ma być więcej widać. Zara wstawie wam zdjecie pęcherzyka i ponoc mini mini kropeczki, ktorej nie widzę 🥺
Dawaj fotke :)
A nie jak ciaza jest mlodsza to bedziwsz rodzic pozniej a nie wczesniej? 🤔

reklama
Ja po wizycie. Ciąża mlodsza. Wedlug OM 5+7 a u gin mlody 4 tydzien. Także jakos sie do was przyzwyczaiłam a termin wyjdzie raczej na lipiec. Dostalam duphaston 2x1 z racji ciut za małego progesteronu. Za dwa tygodnie mam się stawić na wizycie wtedy ma być więcej widać. Zaraz wstawie wam zdjecie pęcherzyka i ponoc mini mini kropeczki, ktorej nie widzę 🥺
A kiedy miałaś OM? Bo zdjęcie z usg masz dokładnie takie jak ja wczoraj. Nie stresuj się, przecież nikt nie każe iść Ci na lipcowki. Możesz zostać tutaj ;) mi z OM termin wychodzi na 28.06 ale z usg będzie na bank później, A mimo to zostaje tu z wami ;)

A ja zjadłam ogromny talerz pierogów, mąż skomentował: tyle zjadłaś? Boże, co ty masz w tym brzuchu? Idź na to USG, to jakiś potwór!
:D
Hahaha dobre 🤣🤣

Dawaj fotke :)
A nie jak ciaza jest mlodsza to bedziwsz rodzic pozniej a nie wczesniej? 🤔
Bo właśnie później, dlatego Wiktoria napisała że termin będzie na lipiec :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry