roki_1991
Fanka BB :)
Wow, ale kwota.... zależy wszystko od labu. Ja się aż boję ile zapłacę za te wszystkie badania co mi teraz ginka zleciła. Jest tego w cholerePytam bo ja płaciłam wczoraj 56 zł w tym 8 zł pobranie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wow, ale kwota.... zależy wszystko od labu. Ja się aż boję ile zapłacę za te wszystkie badania co mi teraz ginka zleciła. Jest tego w cholerePytam bo ja płaciłam wczoraj 56 zł w tym 8 zł pobranie...
28 złMiałam się pytać i zapomniałam ... Ile placilyscie u Was za betę?
Mi właśnie waga stoi w miejscu, ale brzuch na wieczor puchnie. A który u ciebie tydzien?Startowałam z wagą 48kg, dziś już jestem 5kg do przodu [emoji23] wczoraj przyjaciółka przyjechała i jej powiedziałam o ciąży to powiedziała że mój brzuch wygląda na 5 miesiąc [emoji23][emoji23][emoji23] w pracy klienci też mi gratulują powiększenia się rodziny także tak [emoji14]
Ja za betę płaciłam 33 plus 5 za pobranie o ile się nie mylę [emoji846]
Jejku dziewczyny jeszcze 5h do wizyty [emoji44] mam stres milion [emoji24] ogarnijcie mnie [emoji23]
Ja od środy pracuję po 6h, bo też powiedziałam w pracyJa wczoraj w pracy powiedziałam o ciąży. Reakcja szefostwa że tak powiem.. oschła. Szefowa kompletnie NIC nie powiedziała. Popatrzyła tylko na kierowniczkę. Kierowniczka na chwilę zaniemówiła, a po chwili pogratulowała, ale nie oderwała przy tym oka od monitora i na tym rozmowa siŕ skończyła. Za to koleżanki w pracy fajnie zareagowały, nie kryly oburzenia zachowaniem szefowej. Dziś szefowa bez okazji przyniosła sernik do pracy, może w taki sposób chce oczyścic atmosferę. Ale cel osiągniety, w przyszły tyg idę juz na pracę zdalną![]()
Ja nie cierpię koszul, tylko piżamy[emoji16]Ooo i nad tymi koszulami mamyginekolog tez się zastanawiam, chociaż te ceny [emoji15]
Mi właśnie waga stoi w miejscu, ale brzuch na wieczor puchnie. A który u ciebie tydzien?
Pokaz ten brzuch, bo az sie wierzyc nie chceStartowałam z wagą 48kg, dziś już jestem 5kg do przodu [emoji23] wczoraj przyjaciółka przyjechała i jej powiedziałam o ciąży to powiedziała że mój brzuch wygląda na 5 miesiąc [emoji23][emoji23][emoji23] w pracy klienci też mi gratulują powiększenia się rodziny także tak [emoji14]
Ja za betę płaciłam 33 plus 5 za pobranie o ile się nie mylę [emoji846]
Jejku dziewczyny jeszcze 5h do wizyty [emoji44] mam stres milion [emoji24] ogarnijcie mnie [emoji23]
My pierwszą córkę mieliśmy nazwać Zuzia ale w grupie w żłobku miałam 4.. i w końcu się nie zgodziłam ale 2 córka już musi być Zuzia, a chłopiec to Florian by był![]()