roki_1991
Fanka BB :)
Wow, ale kwota.... zależy wszystko od labu. Ja się aż boję ile zapłacę za te wszystkie badania co mi teraz ginka zleciła. Jest tego w cholerePytam bo ja płaciłam wczoraj 56 zł w tym 8 zł pobranie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow, ale kwota.... zależy wszystko od labu. Ja się aż boję ile zapłacę za te wszystkie badania co mi teraz ginka zleciła. Jest tego w cholerePytam bo ja płaciłam wczoraj 56 zł w tym 8 zł pobranie...
28 złMiałam się pytać i zapomniałam ... Ile placilyscie u Was za betę?
Mi właśnie waga stoi w miejscu, ale brzuch na wieczor puchnie. A który u ciebie tydzien?Startowałam z wagą 48kg, dziś już jestem 5kg do przodu [emoji23] wczoraj przyjaciółka przyjechała i jej powiedziałam o ciąży to powiedziała że mój brzuch wygląda na 5 miesiąc [emoji23][emoji23][emoji23] w pracy klienci też mi gratulują powiększenia się rodziny także tak [emoji14]
Ja za betę płaciłam 33 plus 5 za pobranie o ile się nie mylę [emoji846]
Jejku dziewczyny jeszcze 5h do wizyty [emoji44] mam stres milion [emoji24] ogarnijcie mnie [emoji23]
Ja od środy pracuję po 6h, bo też powiedziałam w pracyJa wczoraj w pracy powiedziałam o ciąży. Reakcja szefostwa że tak powiem.. oschła. Szefowa kompletnie NIC nie powiedziała. Popatrzyła tylko na kierowniczkę. Kierowniczka na chwilę zaniemówiła, a po chwili pogratulowała, ale nie oderwała przy tym oka od monitora i na tym rozmowa siŕ skończyła. Za to koleżanki w pracy fajnie zareagowały, nie kryly oburzenia zachowaniem szefowej. Dziś szefowa bez okazji przyniosła sernik do pracy, może w taki sposób chce oczyścic atmosferę. Ale cel osiągniety, w przyszły tyg idę juz na pracę zdalną![]()
Ja nie cierpię koszul, tylko piżamy[emoji16]Ooo i nad tymi koszulami mamyginekolog tez się zastanawiam, chociaż te ceny [emoji15]
Mi właśnie waga stoi w miejscu, ale brzuch na wieczor puchnie. A który u ciebie tydzien?
Pokaz ten brzuch, bo az sie wierzyc nie chceStartowałam z wagą 48kg, dziś już jestem 5kg do przodu [emoji23] wczoraj przyjaciółka przyjechała i jej powiedziałam o ciąży to powiedziała że mój brzuch wygląda na 5 miesiąc [emoji23][emoji23][emoji23] w pracy klienci też mi gratulują powiększenia się rodziny także tak [emoji14]
Ja za betę płaciłam 33 plus 5 za pobranie o ile się nie mylę [emoji846]
Jejku dziewczyny jeszcze 5h do wizyty [emoji44] mam stres milion [emoji24] ogarnijcie mnie [emoji23]
My pierwszą córkę mieliśmy nazwać Zuzia ale w grupie w żłobku miałam 4.. i w końcu się nie zgodziłam ale 2 córka już musi być Zuzia, a chłopiec to Florian by był![]()