Starlights
Fanka BB :)
Ja za betę płaciłam 47 zl plus oczywiscie pobranie. cwaniaki specjalnie dają takie ceny bo wiedzą że babki i tak pójdą i zrobią 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy ja wiem, trudno ocenić bo ja jestem jedynaczką. Co do rozstępów, to po ciąży jak brzuch trochę zszedł to byłam załamana rozstępami a teraz po nich śladu nie ma . Ale smarowalam od początku w zasadzie brzuch i uda oliwką, a po maselm do ujedrniania po porodzie Ziaji. Myślę, że już sam masaż skóry dobrze na to wpływał. A może faktycznie tak mam ...Hmm czyli nie ma reguływszystko w genach pewnie zapisane. Masz dobre geny brzuszek pozniej wybije i pewnie mniej rozstępów z tego będzie, a jeśli nie ma się tyle szczęscia to pozostaje się tylko z tym pogodzić
![]()
Spokojnie, nerwy nie pomogą a wręcz szkodząStartowałam z wagą 48kg, dziś już jestem 5kg do przodu [emoji23] wczoraj przyjaciółka przyjechała i jej powiedziałam o ciąży to powiedziała że mój brzuch wygląda na 5 miesiąc [emoji23][emoji23][emoji23] w pracy klienci też mi gratulują powiększenia się rodziny także tak [emoji14]
Ja za betę płaciłam 33 plus 5 za pobranie o ile się nie mylę [emoji846]
Jejku dziewczyny jeszcze 5h do wizyty [emoji44] mam stres milion [emoji24] ogarnijcie mnie [emoji23]
Daj znać po wizycie, będzie dobrzeDziewczyny trzymajcie kciuki. Za 50 min wizytamam stresa i nadzieję że będzie wszystko dobrze
Tu zdjęcie z niedzieli [emoji23] a jak próbuję wciągnąć to suwnic niestety nie dzieje [emoji23]Pokaz ten brzuch, bo az sie wierzyc nie chce [emoji23] ja startowalam z 49, juz mam 51,5 hahahaha ale brzuch tylko jak przed okresem [emoji12]
To faktycznie brzuszek już wyraznie zarysowany. Mój po wieczornym opuchnieciu chyba jeszcze taki nie jest, ale dziś sprawdzę i porównamTu zdjęcie z niedzieli [emoji23] a jak próbuję wciągnąć to suwnic niestety nie dzieje [emoji23]Zobacz załącznik 1194104
Taaaaak! Odbija mi się non stop, chodzę i bekam jak...
Mi się jednak udało wyjśc...nawet wyszlo piekne slonce...zrobilam male zakupy..syn nazbierał troche kasztanowJa zrobiłam sobie 2 h drzemki i teraz wstalam u tez juz pada![]()