Mała.czarna
Fanka BB :)
Z czym sie wtrąciła? Chyba mi umknęło@aga.i.nieszka wiadomo coś z wątkiem prywatnym? Zaczynają się prywatne rzeczy, imiona dzieci, zdjęcia, a już kilka stron wcześniej jakaś Pani się wtrąciła...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z czym sie wtrąciła? Chyba mi umknęło@aga.i.nieszka wiadomo coś z wątkiem prywatnym? Zaczynają się prywatne rzeczy, imiona dzieci, zdjęcia, a już kilka stron wcześniej jakaś Pani się wtrąciła...
O jaaa, jaki już duży! Aż trudno uwierzyćTu zdjęcie z niedzieli [emoji23] a jak próbuję wciągnąć to suwnic niestety nie dzieje [emoji23]Zobacz załącznik 1194104
O wow no juz faktycznie widax u Ciebie brzuszekTu zdjęcie z niedzieli [emoji23] a jak próbuję wciągnąć to suwnic niestety nie dzieje [emoji23]Zobacz załącznik 1194104
Mamo ale brzuszekNie patrzcie na brudną koszulke bo właśnie robię szarlotkę [emoji85][emoji85][emoji85]
U mnie dzisiaj 5t 4d.
Czekam na wieści z kolejnych wizyt.
Ja jeszcze cierpliwie czekam...
Ceny bety nie znam bo nigdy nie robiłam [emoji85][emoji23]Zobacz załącznik 1194134
A jakie znaki na chłopca wskazują?Ja ważę 52, ale po jedzeniu tak mi wywala brzuch, że wyglądam na 5 miesiąc. A w pracy chciałam dopiero mówić koło grudnia, dlatego jak wstaję sprzed biurka mocno muszę wciągnąć brzuch. Muszę sobie jakieś luźne swetry kupić...
Co do płci, jestem przekonana, że chłopiec, wszystkie znaki na to wskazują. Ale zastanawiam się, czy chce znać, może przy porodzie niespodzianka??
Dla dziewczynki imię podoba mi się Irena, ale mąż by się nigdy nie zgodził...
Szok! To ja jednak nie jestem nawet wzdętaTu zdjęcie z niedzieli [emoji23] a jak próbuję wciągnąć to suwnic niestety nie dzieje [emoji23]Zobacz załącznik 1194104
Ja w diagnostyce płaciłam 38. + 4 za pobraniePytam bo ja płaciłam wczoraj 56 zł w tym 8 zł pobranie...
Hej dziewczyny więc tak, dzisiaj byłam na wizycie, wg om 6tc1d ale ciąza jest młodsza bo owu była w 20 dc. Na razie widać tylko pecherzyk 6,9 mm kolejna wizyta za dwa tygodnie i kilka dni. Progesteron 19 wg lekarza jest dobry także nic nie dostałam, także czekamy![]()
A ze podczytuje, że tez planowała ciąże w listopadzie, Ale ma 38 lat, jakieś tam choroby i nie wie ..Z czym sie wtrąciła? Chyba mi umknęło![]()
A pewnie te takie zabobony;D że ładnie wyglada, że brak mdłości, że ochota na słodkie ;DA jakie znaki na chłopca wskazują?