Mała.czarna
Fanka BB :)
Uuu to już powinno byc wszystko dobrze widacJa jutro mam pierwsze USG i bardzo się stresuję.
Z OM to będzie 8+0
To druga ciąża, ale pierwsza była biochemiczna.
Trzymajcie proszę kciuki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uuu to już powinno byc wszystko dobrze widacJa jutro mam pierwsze USG i bardzo się stresuję.
Z OM to będzie 8+0
To druga ciąża, ale pierwsza była biochemiczna.
Trzymajcie proszę kciuki![]()
Ja już mdłości nie mam ale jakoś najbardziej to smakują mi płatki z mlekiem [emoji23] mogłabym jeść na śniadanie, obiad i kolacje..Ja dzisiaj wizytuje na 19 ale już widzę że wejdę o wiele później bo jeszcze dwie osoby przede mną :/ stresuje się bardzo pierwsza wizyta :/
A inhalacja z soli fizjologicznej ? Mi pomaga na suche gardłoHej, pierwszy raz tu jestem. Nadrobię czytanieciąża potwierdzona
termin na 8 czerwiec. Piszę do was z pytaniem bo trzeci raz wraca mi bol gardla i kaszel w ciagu 2tyg. Juz wypróbowalam chyba wszystkie domowe sposoby syrop z z cebuli, sól z wodą do płukania, mleko z masłem i miodem. Od dziś mam tez tabletki do ssania dla ciężarnych z apteki(zalecenie lekarza) i dalej drapie
czy wiecie co jeszcze mogę wypróbować?? Help
Prócz tego kalafiora wszystko się u mnie zgadza. I też pewnie będzie chłop znowuTo ja tak miałam w poprzedniej ciąży [emoji16] piękna cera, super włosy i tony zjedzonych gofrów i lodów [emoji85] i urodziłam chłopca.
Teraz morda jak kalafior, kłaki się sypią i chęć na kiełbasę i pewnie też będzie chłopak [emoji23][emoji23]
Ja mięso dziubne ale smażone w fast foodachOdór mięsa jest nie do zniesienia, ale też różne smaki mi nie pasują które wcześniej były okej. A jak jest u was?
Wieczorem niestety inhalacje u mnie powodują większy kaszel, ale spróbuję rano.A inhalacja z soli fizjologicznej ? Mi pomaga na suche gardło![]()
Ja w ogóle nie gotujeDlatego ja nie gotujea jak już coś zrobię od wielkiego dzwona to jarskie
![]()
Mnie pomogły dopiero inhalacje. Masz w domu inhalator? I syrop *spam* dla kobiet w ciąży.Hej, pierwszy raz tu jestem. Nadrobię czytanieciąża potwierdzona
termin na 8 czerwiec. Piszę do was z pytaniem bo trzeci raz wraca mi bol gardla i kaszel w ciagu 2tyg. Juz wypróbowalam chyba wszystkie domowe sposoby syrop z z cebuli, sól z wodą do płukania, mleko z masłem i miodem. Od dziś mam tez tabletki do ssania dla ciężarnych z apteki(zalecenie lekarza) i dalej drapie
czy wiecie co jeszcze mogę wypróbować?? Help