Mała.czarna
Fanka BB :)
Paczka bym zjadła ale kapusty nie rusze gdzie kapusniak to moja ulubiona zupaJa dziś zjadłam 2 miski kiszonej kapusty takiej prosto z wiaderka i popchnęłam pączkiem [emoji39][emoji85]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paczka bym zjadła ale kapusty nie rusze gdzie kapusniak to moja ulubiona zupaJa dziś zjadłam 2 miski kiszonej kapusty takiej prosto z wiaderka i popchnęłam pączkiem [emoji39][emoji85]
W poniedzialek byłam u lekarza. Beta jutro drugi raz po południu będą wyniki.
Jak już piszemy jadłospis to proszę z dziś: rano kanapki z ogórkiem, później wędzony karmazyn, wieczorem kanapki z ogórkiem i dwa lody ❤ja też mam fazę na dżem. z omletem, bułką, obojętnejezu dlaczego nie mogę mieć fazy na brokuły. dziś zjadłam uwaga: jogurt orzechowy, croissanta z malinami, pad thaia, 2 pomarańcze i kinder bueno. tak, prawie wszystko jest słodkie :/
ja miałam kopytkaJa nie wiem co to dzisiaj się dzieje, ale z kim nie rozmawiam, to każdy na obiad pureeJa oczywiście też
![]()
Hej dziewuszki.
Potrzebuje porady (w międzyczasie czytam wszystko co naskrobałyście od rana [emoji85]).
Robiłam bete w sobotę i poniedziałek. Wizytę mam w czwartek. Robić bete znow sobota-poniedziałek?
Pizza hawajska.. zawsze lubiłam jak zamawiałam taka właśnie „polską” pizze z pizzerii. Ale jak idę do włoskiej restauracji to musi być koniecznie z pomidorkami cherry i rukola❤❤❤
Ah i ostatnio miałam ochotę na b-smarta z kfc. Oj jak dawno go nie jadłam. Ale kij tam z tą małą tortillką, najważniejsze były te frytki i ich ketchup![]()
7145. A Twoja jak?A jaki był pierwszy wynik ?
wedzony karmazyn? matko musialam sprawdzic co to jest!Jak już piszemy jadłospis to proszę z dziś: rano kanapki z ogórkiem, później wędzony karmazyn, wieczorem kanapki z ogórkiem i dwa lody ❤
7145. A Twoja jak?