amanda2903
Fanka BB :)
O, ja w sumie już tak wyglądam, tylko brzucha brakJak zobaczyłam to musiałam to tutaj dodaćto niedługo będę ja
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, ja w sumie już tak wyglądam, tylko brzucha brakJak zobaczyłam to musiałam to tutaj dodaćto niedługo będę ja
![]()
Mój według OM teżWitaj, Ładny termin, taki jak mój![]()
No właśnie superO jak fajnie że jest nas wiecej z tym samym terminem![]()
Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś z Was zażywa w ciazy Duphaston? Brałam ten lek po owulacji na wyrównanie kolejnego cyklu. W 3 dniu cyklu miałam zacząć brać inne leki, ale menstruacja nie przyszła, okazało się że jestem w ciąży. Lekarz zalecił brać Duphaston nadal.
Ja biorę na potrzymanie.Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś z Was zażywa w ciazy Duphaston? Brałam ten lek po owulacji na wyrównanie kolejnego cyklu. W 3 dniu cyklu miałam zacząć brać inne leki, ale menstruacja nie przyszła, okazało się że jestem w ciąży. Lekarz zalecił brać Duphaston nadal.
Ja też dostałam na podtrzymanie, "dmuchanie na zimno" na razie zlecił 3 opakowania w dawkowaniu 2x1 tabletka.Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś z Was zażywa w ciazy Duphaston? Brałam ten lek po owulacji na wyrównanie kolejnego cyklu. W 3 dniu cyklu miałam zacząć brać inne leki, ale menstruacja nie przyszła, okazało się że jestem w ciąży. Lekarz zalecił brać Duphaston nadal.
Jak zobaczyłam to musiałam to tutaj dodać[emoji23] to niedługo będę ja[emoji23][emoji23][emoji23]