reklama

Czerwcowe mamy 2021

Oooo, uwielbiam grać. W co jeszcze lubisz?

Super!😍 z takich konsolowych bardzo lubię gry przygodowe (typu Life is Strange, Detroit, Heavy Rain) chociaż nie ma ich za wiele, więc już oswoiłam się z takimi jak Wiedzmin, Uncharted 4 itp. tylko gram na najnizszym poziomie trudnosci 😀 bo nie lubię walczyć 😀 najbardziej zawsze ciekawi mnie fabuła😁

uwielbiam też planszówki, moja ulubiona to 7 cudow :)
A ty jakie lubisz??🤩

reklama
Ja też mam okrutnie leniwą niedzielę, niewiele robię. Prawdę mówiac to głównie gram w wiedźmina 😅
W dziki gon? Uwielbiam :)

Na 13.. Nie potrafię myśleć o niczym innym tylko o tym... 😢
Spokojnie, będzie dobrze :)

Ja o 18stej. Też się strasznie stresuje bo jestem po 3 poronieniach...
A masz jakieś leki w tej ciąży??

Powiem wam dziewczyny, że nie sądziłam, że aż tyle z was musi brać zastrzyki na rozrzedzenie krwi. Czy jest jakieś badanie które wskazałoby że trzeba brać takie zastrzyki? Czy to jakoś profilaktycznie lekarze zapisują? Jestem zielona w tym temacie, a nie chciałabym czegoś przegapic, bo wiadomo że lekarz sam nie pomyśli... Jutro zaczynam robić badania z krwi i chyba rozszerze sobie ich zakres względem tego co zlecil lekarz
Wiesz co, w pierwszej ciąży jeśli nie miałaś żadnych epizodów zakrzepowych to raczej nie dostaniesz.

Super!😍 z takich konsolowych bardzo lubię gry przygodowe (typu Life is Strange, Detroit, Heavy Rain) chociaż nie ma ich za wiele, więc już oswoiłam się z takimi jak Wiedzmin, Uncharted 4 itp. tylko gram na najnizszym poziomie trudnosci 😀 bo nie lubię walczyć 😀 najbardziej zawsze ciekawi mnie fabuła😁

A ty jakie lubisz??🤩
Polecasz te gry poza wiedzminem? Bo szukam czegoś dla męża A on lubi takie klimaty :)

Kochane, ja ze względu na to jak się czuje oraz na moje zawirowania osobiste rezygnuje z bycia moderatorem. Czy jest jakaś ochotnicza ktora chciałaby wskoczyć za mnie? 🙏😙
Jeśli się dziewczyny zgodzą to ja mogę :)

Powiem wam dziewczyny, że nie sądziłam, że aż tyle z was musi brać zastrzyki na rozrzedzenie krwi. Czy jest jakieś badanie które wskazałoby że trzeba brać takie zastrzyki? Czy to jakoś profilaktycznie lekarze zapisują? Jestem zielona w tym temacie, a nie chciałabym czegoś przegapic, bo wiadomo że lekarz sam nie pomyśli... Jutro zaczynam robić badania z krwi i chyba rozszerze sobie ich zakres względem tego co zlecil lekarz
Często przy nawracajacych poronieniach lekarze zalecają badania genetyczne pod kątem trombofilii. Do sprawdzenia jest kilka genów i czynników krzepnięcia krwi i jeżeli występuje mutacja któregoś z nich, to wtedy pod okiem hematologa ustalana jest najczęściej dawka heparyny w zastrzyku żeby te ciążę utrzymać. Przypisuje sie ja tez jak ktoś miał przebyta zakrzepice kończyn dolnych u siebie czy w rodzinie też jakieś komplikacje. Mówię to o swoim przypadku jak to akurat u mnie wyszło. Może w innych przypadkach też się ja przepisuje, ale nie martw się lekarz Twój na pewno będzie wiedział co robić:) W takich badaniach bardziej popularnych to chyba się sprawdza poziom D-dimerow.

A ty jakie lubisz??🤩
Ja jestem graczem namiętnym, więc ze mną we wszystko można :D mąż chyba za to mnie kocha. Oby nie tylko za to :P
Dodaj do listy Diablo, jeśli podobają Ci się takie z fabułą i niewysokim poziomem trudności walk :)

reklama
W dziki gon? Uwielbiam :)

Spokojnie, będzie dobrze :)

A masz jakieś leki w tej ciąży??

Wiesz co, w pierwszej ciąży jeśli nie miałaś żadnych epizodów zakrzepowych to raczej nie dostaniesz.

Polecasz te gry poza wiedzminem? Bo szukam czegoś dla męża A on lubi takie klimaty :)

Jeśli się dziewczyny zgodzą to ja mogę :)
U mnie to dłuuuga historia z tymi poronieniami. A w obecnej mam 2x duphaston, zastrzyki neoparin 40 i acard, i witaminy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry