Dj_angel89
Fanka BB :)
Daje jak najbardziej. W więcej osób w nią nie graliśmy, tylko we dwoje. Mega ciekawa i można ją fajnie rozbudowywaćZastanawialam się nad tą grą jak byłam ostatnio w sklepie, ale wybrałam azulDaje radę na dwie osoby?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daje jak najbardziej. W więcej osób w nią nie graliśmy, tylko we dwoje. Mega ciekawa i można ją fajnie rozbudowywaćZastanawialam się nad tą grą jak byłam ostatnio w sklepie, ale wybrałam azulDaje radę na dwie osoby?
![]()
Ale przecież ja Cię nie namawiam żebyś zostawiala to powietrzeSerio? Bez przesady. Myslalam, że coś z lekiem się dzieje niedobregojak robi się to z wyczuciem to nic nie wyleci..
Mnie uczucie wstrzykiwania powietrza przyprawiało o mdłości.
Dokładnie właśnie takJakich doświadczeniach? Że nie znalazły tętna??
A to akurat monitor oddechu dla córki miałam i zapewniło mi to spokojne, przespane noce. Dalej go z resztą używam. Nigdy mi się nie włączył, poza sytuacjami że wyjęłam dziecko z łóżeczka i nie wylaczylam czujnikaTak, to też słyszałam, że nie dokonać się sprawdza a mamę przyprawia o zawał serca bez powodu.
To samo detektor oddechu, też nie polecają chyba ,że wcześniak, były problemy z oddechem itp.
Ooo planszówki to ja uwielbiam ❤ 7 cudów jest super.
Miałabyś coś do polecenia dla dwoch osob?
Planszówki są raczej na większą liczbę graczy, a chciałabym właśnie coś dla pary![]()
Mam dokładnie tak samo. Mały nadal śpi z monitorem oddechu. Zanim wyszłam ze szpitala, sprawdzałam milion razy czy oddycha. W domu śpię spokojnie.Ale przecież ja Cię nie namawiam żebyś zostawiala to powietrzezrobisz jak uważasz
ja kiedyś jak wypuściłam, to miałam ciężej wstrzyknac do końca, nie wiem czemu, takie wrażenie jakby większe ciśnienie bylo od srodka i wypychalo mi ten tłok
dlatego ja już nie usuwam tego powietrza. Czasem nie wstrzykuje bo jak mnie mocniej boli.
Dokładnie właśnie tak
A to akurat monitor oddechu dla córki miałam i zapewniło mi to spokojne, przespane noce. Dalej go z resztą używam. Nigdy mi się nie włączył, poza sytuacjami że wyjęłam dziecko z łóżeczka i nie wylaczylam czujnikaale kilka razy na prawdę pozwolił mi spokojnie zasnąć. Pamiętam taka noc, córka miała jakieś 4 czy 5 miesięcy i mimo że spała w dostawce do łóżka, tuż obok mnie, oddychała tak delikatnie że nie słyszałam tego oddechu będąc 10cm od niej.. więc znając moje schizy już bym miała po nocy, A tak czułam się bezpieczniej
![]()
Ooo planszówki to ja uwielbiam ❤ 7 cudów jest super.
Miałabyś coś do polecenia dla dwoch osob?
Planszówki są raczej na większą liczbę graczy, a chciałabym właśnie coś dla pary![]()
W drugiej ciąży moja siostra miała brzuch już w 11 tygodniu. Ale 8 to chyba faktycznie za wcześnie. Tak mi się wydajeCześć dziewczyny, z ciekawości .. jak tam u Was wyglądają brzuchy? Widzicie zmiany?
U mnie dzisiaj 8t3d no i nie powiem jak dla mnie od ~10 dni widzę delikatny brzuszek, takie jakby porządne wzdęcie. Internet mówi że to za wcześnie☺
Jak u Was?
Tak tak, ja to rozumiem. Na szczęście to było tylko po operacji, w ciazy nie muszę przyjmować tych zastrzyków. I dobrze bo to nic przyjemnego.Ale przecież ja Cię nie namawiam żebyś zostawiala to powietrzezrobisz jak uważasz
ja kiedyś jak wypuściłam, to miałam ciężej wstrzyknac do końca, nie wiem czemu, takie wrażenie jakby większe ciśnienie bylo od srodka i wypychalo mi ten tłok
dlatego ja już nie usuwam tego powietrza. Czasem nie wstrzykuje bo jak mnie mocniej boli.
Dokładnie właśnie tak
A to akurat monitor oddechu dla córki miałam i zapewniło mi to spokojne, przespane noce. Dalej go z resztą używam. Nigdy mi się nie włączył, poza sytuacjami że wyjęłam dziecko z łóżeczka i nie wylaczylam czujnikaale kilka razy na prawdę pozwolił mi spokojnie zasnąć. Pamiętam taka noc, córka miała jakieś 4 czy 5 miesięcy i mimo że spała w dostawce do łóżka, tuż obok mnie, oddychała tak delikatnie że nie słyszałam tego oddechu będąc 10cm od niej.. więc znając moje schizy już bym miała po nocy, A tak czułam się bezpieczniej
![]()
Cześć dziewczyny, z ciekawości .. jak tam u Was wyglądają brzuchy? Widzicie zmiany?
U mnie dzisiaj 8t3d no i nie powiem jak dla mnie od ~10 dni widzę delikatny brzuszek, takie jakby porządne wzdęcie. Internet mówi że to za wcześnie☺
Jak u Was?