Kwitnącybez
Fanka BB :)
Chciałabym wkoncu mieć takie porównanieJa 20 dni wcześniej i też bardzo zadowolona byłam. Mała urodziła się na prawdę mała wiec poród to była pestka. Oby teraz też tak było [emoji1696]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chciałabym wkoncu mieć takie porównanieJa 20 dni wcześniej i też bardzo zadowolona byłam. Mała urodziła się na prawdę mała wiec poród to była pestka. Oby teraz też tak było [emoji1696]
Ja też z OMJa z OM bo na usg czasem wychodzi mniej a potem nadrabia![]()
Ty pamiętasz datę pierwszej miesiączki??Ja ostatnią miesiączkę miałam 13 września, ale ciąża okazała się starsza o 4 dni czyli liczę, że ostatnia miesiączka była tak jakby 09.09.2020 r., jak to zobaczyłam to uświadomiłam sobię, że równiótko 21lat temu dostałam pierwszą miesiączkę tj 09.09.1999r. (data łatwa do zapamiętania)![]()
Pamietam, pamietam bo to byly same dziewiątkiTy pamiętasz datę pierwszej miesiączki??
Ja nawet nie potrafię określić dokładnie ile lat miałam...chyba coś koło 11
Ja dostałam w Mikołajki. 06.12.2007Ty pamiętasz datę pierwszej miesiączki??
Ja nawet nie potrafię określić dokładnie ile lat miałam...chyba coś koło 11
Ja mam aż tydzień różnicy według OM a usg, ale póki co sugeruje się data miesiączkiJa też z OM![]()
No ja byłam w ciąży 3 razy w szpitalu. Wszystkie pielęgniarki i lekarze juz mnie znali. Za 3 razem powiedziałam, że nie wyjdę ze szpitala dopóki nie urodzęChciałabym wkoncu mieć takie porównaniezobaczyć jak to urodzić małe dziecko
![]()
Gratulacje udanej wizyty. Co do peppy po 35 rż na bank jest darmowa.Właśnie wyszłam z USG, serducho bije, wszystko z córką (oby!!!) okej
Prenatalne ma w 1 i 2 tygodniu grudnia (najpierw sobie zrobię Luxmed, potem 12 grudnia prywatnie). Spytałam o pappa i ta od USG powiedziała, że to tylko płatne. Niedługo mam lekarza, zobaczę co on powie.
To ile masz lat?Ja dostałam w Mikołajki. 06.12.2007![]()