amanda2903
Fanka BB :)
Ja tak miałam w poprzedniej ciąży. Ale po siku przechodzilo. I to nie było groźne![]()
Uff, to mnie uspokoiłaś i nie będę się już tym martwićJa tak miałam w poprzedniej ciąży. Ale po siku przechodzilo. I to nie było groźne![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak miałam w poprzedniej ciąży. Ale po siku przechodzilo. I to nie było groźne![]()
Uff, to mnie uspokoiłaś i nie będę się już tym martwićJa tak miałam w poprzedniej ciąży. Ale po siku przechodzilo. I to nie było groźne![]()
Ja mam czasami w okolicach pępka i niżej, po prawej stronie. Ale raczej wtedy jak się zdenerwuję, szybko zerwę z łóżka i tym podobneDziewczyny ma któraś bóle brzucha jeszcze??
Ja mam tak samo i najczęściej jak idę spaćJa mam bóle brzucha co jakiś czas. Takie jakbym miała okres dostać.
Bardzo mi przykro, naprawdę. Nie wyobrażam sobie jak się musisz czućDziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
O mój Boże, bardzo Ci wspolczujeCześć dziewczyny. Podczytywałam Was już jakiś czas, jednak nie chciałam się udzielać póki nie zobaczę bijącego serduszka. I niestety nie będzie mi to dane. W sobotę zaczęło się krwawienie, dzisiaj lekarz potwierdził poronienie. Jestem w rozsypce... To była moja pierwsza ciąża.. Trzymam za Was kciuki.
Tez mam bóle brzucha, dosyć mocne, ale już rzadziej, 2-3 razy dziennie.Ja mam bóle brzucha co jakiś czas. Takie jakbym miała okres dostać.
Przede wszystkim spokój i pozytywne myślenie. Ja jak w marcu chorowałam to miałam duszności z nerwów. Fakt, że miałam jeden dzień duszności i wtedy straciłam smak i węch ale potem kaszel mnie męczył, denerwowałam się i z tego powodu duszności miałam.nie miałam testu bo nie mam narazie żadnych objawów ale synus niestety już tak
dokładnie tak samo. Jak rano za szybko sie zerwe to taki bol kłujący.Ja mam czasami w okolicach pępka i niżej, po prawej stronie. Ale raczej wtedy jak się zdenerwuję, szybko zerwę z łóżka i tym podobne![]()
Anesi daj znać jak będziesz po bo ja też chcę zrobić u mnie najwszesniej mogę to za 3, 5 tyg zrobić bo wtedy będę mieć ponad 10 tydzJa robię NIFTY już 6 listopada i baaaardzo się boje wynikówoby wszystko było dobrze