Sliim
Fanka BB :)
Dzisiaj o 19 pierwsze usg więc Ci powiema jak maleństwo? z dzieciatkiem też wszystko ok?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj o 19 pierwsze usg więc Ci powiema jak maleństwo? z dzieciatkiem też wszystko ok?
A ja przespałam dziś prawie całą noc nie licząc pobudki na siku. Melisa na sen pomaga [emoji6] bo od przeszło tygodnia spałam po 4-5 godz... Bałam się głupia w nocy spać [emoji3064]
Nie mam słów do starszej córki odnośnie porządku w pokoju. No taki ma syf... Powiedziałam że palcem nie kiwne bo mam już dosyć tam jak wchodzę to depresji dostaje. Jak ja poszłam obudzić bo e lekcje to nawet laptopa nie miała gdzie położyć [emoji85][emoji33] ale twarda jestem i liczę że dziś posprząta.
Jakbym moją mamę słyszała kiedy byłam dzieckiem [emoji23][emoji23] a teraz bałagan na mnie działa jak płachta na byka [emoji14]
[emoji23] Czyli jest nadzieja że kiedyś jej to przejdzie!
Z Cristiano rozumiem ale po co Edzia?! [emoji23][emoji23][emoji23]
I ja za Was też mocno trzymam kciukiHej Wam, dziś za nas mocno kciuki trzymam, żeby było wszystko dobrze![]()