29.06 to termin, ale na Usg lekarz stwierdził ze późno mogło dość doWitajNa kiedy masz termin?
Zapłodnienia i podejrzewa ze 5 tydzien i martwi mnie niski progesteron
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
29.06 to termin, ale na Usg lekarz stwierdził ze późno mogło dość doWitajNa kiedy masz termin?
Dziewczyny czy progesteron 23,88 w 6tyg. ciąży to odpowiednio? Czy trochę nisko?
Witam, mogę do Was dołączyć? Moja beta to 787, a progesteron 9,7 trochę mnie to martwi. Widac pęcherzyk w macicy.
Ja tez w team ClexaneJa już dziś po wizycie1,8cm i 180 uderzeń na minutę serduszka
Niestety przez mutacje mthfr i VR2 nie obejdzie się bez clexane, także od jutra zastrzyki
Powiedział ze to początek i powinno się rozkręcić, jutro jadę na powtórkę. Mam do niego dzwonić z wynikami. Właśnie progesteron niski a beta dość wysoka jak na ten tydzien...Masz bardzo niski progesteron, a co lekarz powiedział na wynik ?
Powiedział ze to początek i powinno się rozkręcić, jutro jadę na powtórkę. Mam do niego dzwonić z wynikami. Właśnie progesteron niski a beta dość wysoka jak na ten tydzien...
Nie biore nic, i nie mogę sobie miejsca znaleźć, do jutro chyba oszalejeJa miałam 970 na początku 5 tygodnia tydzień po terminie miesiączki mniej więcej także mysle że jest ok ale progesteron tego dnia miałam 19, po tygodni spadł do 15 i to zmartwilo lekarza. Ale miałam plamienia. Mimo wszystko dobrze że jutro zadasz proga, zobaczymy czy podrośnie, A bierzesz jakieś leki ?