Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny!
Jestem pełna obaw czy mogę tu dołączyć czy sie nie pospieszę... Jestem po 3 poronieniach i aktualnie 8 tc. Obstawiona jestem lekami ale mimo wszystko obawy są tym bardziej że nie mam jako takich objawów czuje się dobrze. W środę byłam i lekarza i było wszystko dobrze.. Jak u was z objawami???
Cześć dziewczyny jestem tu nowa. U mnie 6 tydzień. Jest to ciąża bliźniacza jednoowodniowa :/. Trochę się boję o moje maluchy, ale wierzę że będzie wszystko dobrze. Czy któraś z Was też Jest na takiej ciąży. Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrówka dla wszystkich Mam i Maluszków
No w końcu się ujawnilasHej dziewczyny!
Jestem pełna obaw czy mogę tu dołączyć czy sie nie pospieszę... Jestem po 3 poronieniach i aktualnie 8 tc. Obstawiona jestem lekami ale mimo wszystko obawy są tym bardziej że nie mam jako takich objawów czuje się dobrze. W środę byłam i lekarza i było wszystko dobrze.. Jak u was z objawami???
Witaj, ja również jestem w ciąży bliźniaczej , ale tej mnie cool, czyli 2 oddzielne worki i łożyska. Nie martw się, będzie dobrze i dasz radę, ja też dam ❤Cześć dziewczyny jestem tu nowa. U mnie 6 tydzień. Jest to ciąża bliźniacza jednoowodniowa :/. Trochę się boję o moje maluchy, ale wierzę że będzie wszystko dobrze. Czy któraś z Was też Jest na takiej ciąży. Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrówka dla wszystkich Mam i Maluszków
Witaj, ja również jestem w ciąży bliźniaczej , ale tej mnie cool, czyli 2 oddzielne worki i łożyska. Nie martw się, będzie dobrze i dasz radę, ja też dam [emoji173]
Mniej ryzykowna, ale dzieci nie muszą być podobne, dlatego napisałam, że mniej cool. Bliźniaki dwujajowe mogą być zupełnie różne. Jeśli chodzi o sam przebieg ciąży, to rzeczywiście mniej problemów jest z taką ciążą. Co nie oznacza, że Asia 1505 musi mieć problemy w ciąży.Dlaczego mniej cool?? Twoja ciąża jest mniej ryzykowna od ciąży koleżanki z jednowodniową.