Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej nie. Mdłości mogą pojawić się pozniejCzy brak mdłości (7tydz 1 dzień) może być powodem do niepokoju? W poprzednich dwóch ciazach w tym czasie wymiotowałam jak kot.
Tez sie tym martwię wogule tymi objawami ale byłam u lekarza w środę i było wszystko ok 7+6. Staram się wmawiać że każda ciąża inna i powinnam się cieszyć że dobrze się czuje.. Ale wiadomo co psychika robi jak się ma ciąże straconeCzy brak mdłości (7tydz 1 dzień) może być powodem do niepokoju? W poprzednich dwóch ciazach w tym czasie wymiotowałam jak kot.
Ja zamierzam pracować chyba jako jedyna tutaj do 9 miesiąca ciąży bo raz, że to nie jest ciężka praca dwa szybciej mi ciąża zleci, trzy, w domu bym o szalała. Jestem trochę pracocholik. Ale jak wyjdzie w praniu to zobaczymy.
Czy brak mdłości (7tydz 1 dzień) może być powodem do niepokoju? W poprzednich dwóch ciazach w tym czasie wymiotowałam jak kot.
Ja zamierzam pracować chyba jako jedyna tutaj do 9 miesiąca ciąży bo raz, że to nie jest ciężka praca dwa szybciej mi ciąża zleci, trzy, w domu bym o szalała. Jestem trochę pracocholik. Ale jak wyjdzie w praniu to zobaczymy.
Czy brak mdłości (7tydz 1 dzień) może być powodem do niepokoju? W poprzednich dwóch ciazach w tym czasie wymiotowałam jak kot.
Znam osoby, które przez całą ciążę nie miały mdłości i wymiotów o urodziły zdrowe dzieciCzy brak mdłości (7tydz 1 dzień) może być powodem do niepokoju? W poprzednich dwóch ciazach w tym czasie wymiotowałam jak kot.
Wizytę mam w tym tygodniu. Póki co tylko sprawdziłam ostatnio że w ogóle jest ciąża na usg serce już biło ale lekarz nie przyglądał się dokładnie czy wszystko gra.Ja nie mam mdłości do dzisiaj a mam już 9t4d, byłaś już naa pierwszej wizycie ?