Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja piwko tez pilam dzien przed ale jednak czlowiek nie wie kiedy wypije te ostatnieJa się ciesze ze zdążyłam jeszcze 2 dni przed @ wypić butelkę wina [emoji23] bo teraz to długo nie poczujemy tego smaku..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja piwko tez pilam dzien przed ale jednak czlowiek nie wie kiedy wypije te ostatnieJa się ciesze ze zdążyłam jeszcze 2 dni przed @ wypić butelkę wina [emoji23] bo teraz to długo nie poczujemy tego smaku..
Właśnie miałam pisać że są przecież bezalkoholowe winaojjj racja. poczekamyja kilka dni po owu pilam bardzo dobre bezalkoholowe wino, ale w sumie ono ma 0.5% chyba, wiec teraz bym nie wypila. poszukam moze w internecie, ja nie musze miec tych procentow, po prostu lubie sobie czasem usiasc z lampka wina
![]()
Ja wczoraj pilam Łomża ogorkowa 0.0% zajebista powiem Wamojjj racja. poczekamyja kilka dni po owu pilam bardzo dobre bezalkoholowe wino, ale w sumie ono ma 0.5% chyba, wiec teraz bym nie wypila. poszukam moze w internecie, ja nie musze miec tych procentow, po prostu lubie sobie czasem usiasc z lampka wina
![]()
Abstynencji?Zazdroszczę wam!
Właśnie miałam pisać że są przecież bezalkoholowe wina![]()
Nie piłam tegosa sa i na szczescie coraz wiecejale nie polecam tego z Lidla
![]()
Ja też mam 4 czerwiec i mam 5+1Ja tez mam 4 czerwiec a 4+6![]()
Szkoda zw nie jestemy z twgo samego misata to moze bysmy trafily na ta sama saleJa też mam 4 czerwiec i mam 5+1![]()