Dokładnie. Moja koleżanka tak wymiotowała aż trafiła do szpitala z odwodnieniem i też urodziła chłopca.Ja myśle, ze nie ma na to reguły. Moja przyjaciółka wymiotowała i ma chłopaka
Najważniejsze żeby zdrowe było [emoji3526]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie. Moja koleżanka tak wymiotowała aż trafiła do szpitala z odwodnieniem i też urodziła chłopca.Ja myśle, ze nie ma na to reguły. Moja przyjaciółka wymiotowała i ma chłopaka
Mnie to ciekawi bo wiecie w poprzednich dwóch ciazach wymiotowałam. A tutaj nie czuję że jestem w ciąży. Dla mnie narazie to taka abstrakcja. Ale co będzie to będzie![]()
Ja trochę się martwię twz tym że pęcherzyk nie do końca przykleił się do macicy. Ale staram się nie czytać na Google bo można zglupiec.Ja mam to samo w tych ciążach z których mam dzieci tez miałam objawy a teraz nie mam a w tych poronionych też nie miałam więc zaraz w głowie schiza i strach...
Dziewczyny to znów ja, przepraszam za truvie ale czy Wam podają np. wymiar YS (pecherzyk żoltkowy) na usg? Ciezko bo pytałam moich koleżanek ale im nawet nie podali, napisali tylko, że jest ok. Nie mam jak porównać
Życze Wam wszystkim oczywiscie zeby sie ciąże rozwijały jak najlepiej.
Leki szybko obniżają więc możliwe. Tylko się cieszyć [emoji3526]Czy przy braniu euthyrox od tygodnia, możliwe jest ze tsh obniżyło się z 3 do 1.5? Robiłam dzisiaj badania, bo w przyszłym tygodniu idę do endokrynologa i w zasadzie teraz wyniki są w normie.
A jaką dawkę euthyroxu zażywasz? Bo ja też za niedługo mam wizytę u Endo i się zastanawiam czy mi też spadnie A biorę 3 tydzieńCzy przy braniu euthyrox od tygodnia, możliwe jest ze tsh obniżyło się z 3 do 1.5? Robiłam dzisiaj badania, bo w przyszłym tygodniu idę do endokrynologa i w zasadzie teraz wyniki są w normie.
Tsh szaleje w ciąży. Ja w 5 tc miałam 2,16 a już 4 tygodnie później 1,04 bez zmiany dawki. Gin już mi mowil, ze mam sprawdzać co miesiąc poziomCzy przy braniu euthyrox od tygodnia, możliwe jest ze tsh obniżyło się z 3 do 1.5? Robiłam dzisiaj badania, bo w przyszłym tygodniu idę do endokrynologa i w zasadzie teraz wyniki są w normie.