Vingag
Fanka BB :)
Ja dziś rano wylałam do zlewu cały kubek kawy, a odkąd dostałam ekspres od mamy, kawka to moj poranny rytuał. a dziś była tak niedobra, że cała poszła w zlewKupilam sobie ulubione chipsy i nie smakuja mi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dziś rano wylałam do zlewu cały kubek kawy, a odkąd dostałam ekspres od mamy, kawka to moj poranny rytuał. a dziś była tak niedobra, że cała poszła w zlewKupilam sobie ulubione chipsy i nie smakuja mi![]()
O mamo nawet mi nie mowJa dziś rano wylałam do zlewu cały kubek kawy, a odkąd dostałam ekspres od mamy, kawka to moj poranny rytuał. a dziś była tak niedobra, że cała poszła w zlewwłaśnie wstałam z popołudniowej drzemki i już wiemy, kto nie będzie mógł usnąć w nocy
![]()
ja kiedyś oglądałam TzG, ale tylko dla kreacji, uwielbiam taka fantazję i blask. Tv nie oglądam w ogóle, chociaż na TVN Player śledzę top model, takie moje zboczenie, chciałabym być taka chudaO mamo nawet mi nie mowja dzis tak wczesnie wstalam a oczy mi sie zamyakaja a zaraz leci taniec z gwiazdami i musze patrzec
![]()
Ooo top model tez ogladamja kiedyś oglądałam TzG, ale tylko dla kreacji, uwielbiam taka fantazję i blask. Tv nie oglądam w ogóle, chociaż na TVN Player śledzę top model, takie moje zboczenie, chciałabym być taka chuda![]()
noooo, ale tegoroczna edycja wydaje mi się jakaś taka bezbarwna, może to tylko początki i sie jeszcze rozkręciOoo top model tez ogladamlubie takie pierdoly
![]()
noooo, ale tegoroczna edycja wydaje mi się jakaś taka bezbarwna, może to tylko początki i sie jeszcze rozkręcizmieniam zdanie oglądam telewizję, dziś leci Harry Potter, a tego nie omijam nigdy..niech dziecko w brzuchu wie, że mama ma szajbe na tym punkcie
![]()
Netflix to dla mnie glownie przyjacieleJa zrezygnowałam z kanałów tv już jakiś czas temu, za to męczę netfliksa.. Ale juz mnie nudzi [emoji23]
Ja tez jestem fanka HPnoooo, ale tegoroczna edycja wydaje mi się jakaś taka bezbarwna, może to tylko początki i sie jeszcze rozkręcizmieniam zdanie oglądam telewizję, dziś leci Harry Potter, a tego nie omijam nigdy..niech dziecko w brzuchu wie, że mama ma szajbe na tym punkcie
![]()