Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlatego ja wolę poczekać na spokojnie aż będzie pewne niż słuchać nie potwierdzonych informacji.Ja już po prenatalnychz usg wszystko ok, we wtorek wyniki pappa. Wg lekarza dziewczynka
a na ostatniej wizycie dwa tyg temu lekarka powiedziała, ze wg niej na 99% chłopak
![]()
Hej, mam pytanie - jak radzicie sobie z uciskiem na pęcherz? W pierwszej ciąży nie miałam takich dolegliwości, myślałam ze to zapalenie pęcherza ale badania moczu ok. Czy później macica się podniesie?
Nooo ja pamiętam 8/9 miesiąc to szłam w nocy do łazienki, wysikałam się, umyłam ręce i znowu mi się chciało [emoji85][emoji23][emoji23] czasami to się zastanawiałam czy jest sens wracać do łóżka czy spać na kibelku [emoji23]Później będzie jeszcze gorzej bo dziecko urośnie [emoji1787]
To widzę, że jest Nas więcej z tym problemem. Dziś w nocy 4 razy byłam w toalecie A najgorsze jest to, że suche powietrze to też pić mi się chce i później dlatego tak latam do toaletyNooo ja pamiętam 8/9 miesiąc to szłam w nocy do łazienki, wysikałam się, umyłam ręce i znowu mi się chciało [emoji85][emoji23][emoji23] czasami to się zastanawiałam czy jest sens wracać do łóżka czy spać na kibelku [emoji23]
A ja ostatnio chodze juz rzadziej. Tylko raz w ciagu nocy, a pije normalnie. Podobno kolo 13 tc ucisk sie zmniejsza, macica sie podnosi no ale pozniej znów bedzie uciskac pecherz wiec ma razie jestem mega zadowolona, ze moge spac [emoji16][emoji85]
Ja się budzę co 2h[emoji85] na szczęście wracam z łazienki i zasypiam w sekundę ale też po każdym siku muszę się napić wody [emoji23] i tak w kółko.To widzę, że jest Nas więcej z tym problemem. Dziś w nocy 4 razy byłam w toalecie A najgorsze jest to, że suche powietrze to też pić mi się chce i później dlatego tak latam do toalety [emoji86]
To czekam na poprawę [emoji16]A ja ostatnio chodze juz rzadziej. Tylko raz w ciagu nocy, a pije normalnie. Podobno kolo 13 tc ucisk sie zmniejsza, macica sie podnosi no ale pozniej znów bedzie uciskac pecherz wiec ma razie jestem mega zadowolona, ze moge spac [emoji16][emoji85]