Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[/QUOTE]Akurat odciaąganie przy innych kobietach które urodziły nie krępuje, każda ktora ma pokarm musi odciągnąć, ale jak przyjedzie cała rodzina koleżanki z sali to już tak. Dlatego ja nie narzekam na brak odwiedzin![]()
a czy to nie jest bol związany z rozciąganiem sie ciala? Ja mialam takie bole na początku i od czasu do czasu mnie pobolewa ale tak leciutko, bardzo delikatnie. Tylko, ze u mnie jest jeden dzidziuś i dopiero 14tc.Dziewczyny, miała któraś z Was problemy z kroczem? Prawie od początku ciąży pobolewa mnie w okolicy spojenia łonowego. Od trzech dni ból jest bardzo dokuczliwy. Nie mam plamien, bólu brzucha...tylko to krocze. Wcześniej jak mnie bolało, to lekarz od razu sprawdził szyjkę, ale wszystko było ok. Może ktoś zmagał się z tym w poprzedniej ciąży lub teraz...
No właśnie sama nie wiem. Czytałam, że to może być związane z rozrastaniem się macicy, ale żeby aż tak... Muszę się oszczędzać i czekac do wizytya czy to nie jest bol związany z rozciąganiem sie ciala? Ja mialam takie bole na początku i od czasu do czasu mnie pobolewa ale tak leciutko, bardzo delikatnie. Tylko, ze u mnie jest jeden dzidziuś i dopiero 14tc.
no tez tak mysle. Odpoczywaj duzo i sie nie przemeczaj. Twoje cialo jest wystawione na ogromna próbęNo właśnie sama nie wiem. Czytałam, że to może być związane z rozrastaniem się macicy, ale żeby aż tak... Muszę się oszczędzać i czekac do wizytyco prawda moje "gabaryty biodrowe" są małe a tu nagle musi się znaleźć miejsce dla dwóch kawalerów...
Dziewczyny, miała któraś z Was problemy z kroczem? Prawie od początku ciąży pobolewa mnie w okolicy spojenia łonowego. Od trzech dni ból jest bardzo dokuczliwy. Nie mam plamien, bólu brzucha...tylko to krocze. Wcześniej jak mnie bolało, to lekarz od razu sprawdził szyjkę, ale wszystko było ok. Może ktoś zmagał się z tym w poprzedniej ciąży lub teraz...
ja robiłam Nifty. Pobranie miałam we wtorek, wynik przyszedł w poniedziałek z samego ranaHej mam do Was pytanie, czekam niecierpliwie na wyniki nifty pro, czy ktoras z Was robila i mozecie sie podzielic po ilu mniej wiecej byly wyniki? U mnie ten za duzy pecherzyk zoltkowy takie wstepne prenatalne mialam w czwartek, teraz powtorka w sobote, caly czas ogromny stres, krew mi pobrali w piatek i to bylo 11+3 boje sie ze troche za wczesnie i ze nie bedzie DNA wolnego zbyt duzo. Dajcie znac prosze jak Wasze doswiadczenia z nifty, ja robilam w klinice mojego ginekologa wiec chyba wyniki ida do niego ale powiedzial ze jak beda to zadzwonizastanawiam sie czy przed swietami jeszcze moga byc o ile nie kaza mi powtorzyc badania...
Dziekuje Ci za odpowiedź. To ja czekam od poprzedniego piatku. Moze lekarz nie chce mnie stresowac i nic nie mowi albo zapomnial zadzwonić, bo ja robiłam w klinice u lekarza ginekologa i miał zadzwonić jak będzie wynikja robiłam Nifty. Pobranie miałam we wtorek, wynik przyszedł w poniedziałek z samego rana![]()