Kwiat Jabłoni
Fanka BB :)
Objawy covida potrafią być tak różne, ze z nich samych nie można być pewnym na100%. Właściwie tylko nagła utrata smaku i węchu raczej na pewno wskazuje na covida. Tak jak dziewczyny pisały, tylko test da informacje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O, a covid ma coś wspólnego z krzepliwoscia ze przy dodatbim teście trzeba profilaktykę przeciwzakrzepowa?Nic tylko zrobić test dziewczyny. To jest ważne bo jeśli covid to powinno się włączyć profilaktykę przeciw zakrepową No i jakby cokolwiek się działo to będzie wiadomo jak postępować. Dajcie znać
O widzisz, faktycznie. Nawet nie wiedziałam... dobrze ze i tak biore heparyne, bo przeszlam covid w ciazy... Ale to widzę tez stosunkowo nowe badania, bo artykuły z listopadaTak, ma. Wystarczy hasło wpisać w wujka Google. Koleżanka o której pisałam z covid też odrazu miała włączoną profilaktykę.
Nooo niestety covid jest nową sprawą..jesscze wiosną mówiło się że nie ciężarne nie mają cięższego przebiegu a teraz już badania mówią że mają częściej niż nie ciężarneO widzisz, faktycznie. Nawet nie wiedziałam... dobrze ze i tak biore heparyne, bo przeszlam covid w ciazy... Ale to widzę tez stosunkowo nowe badania, bo artykuły z listopada
No zdaje sobie sprawę że to nowy wirus i ciągle będziemy go poznawać i dowiadywać się nowych rzeczy... Ale wkurza mnie już to, ze wszędzie widza tylko to, jakby inne choroby zniknely... ostatnio znajoma miala zapalenie pęcherza. Do tego krwiomocz, temp 38st, ból mega, to jej nie chcieli jej przyjąć do szpitala bo miala gorączkę i juz na pewno ma koronę. No przecież gorączka jest przy większości infekcji, a oni jak zwariowani po prostuNooo niestety covid jest nową sprawą..jesscze wiosną mówiło się że nie ciężarne nie mają cięższego przebiegu a teraz już badania mówią że mają częściej niż nie ciężarne
Ja nie biorę heparynę niestety więc bunkruję się w domu jak się da. Mam nadzieję że przetrwamy do czerwca![]()