Mała.czarna
Fanka BB :)
Jak dzis samopoczucie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekam cierpliwie, jak mi się uda to do @ na testowanie (wypada 1-2.10), chociaż patrząc na wysyp II kresek aż człowieka telepie aby spróbowaćJak dzis samopoczucie?
No kochana znam toJa czekam cierpliwie, jak mi się uda to do @ na testowanie (wypada 1-2.10), chociaż patrząc na wysyp II kresek aż człowieka telepie aby spróbować.
U mnie ogólnie zaczęło się dziś lekkie mulenie. To jest jedyny czas w życiu kobiety gdy ta cieszy się że źle się czuje![]()
Nie chcę się rozczarować, a sprawdziłam już profilaktycznie, i mam na stanie 3 testy ale czułość 25, także może być za wcześnie. Dziewczyny, wy wszystkie na tak wczesnym etapie 10 testowałyście?No kochana znam tote czekanie jest najgorsze. Ja tez nie wytrzymalam i zrobilam dwa dni przed
Wiec moze tez sprobuj
Ja wole 10 bo wiadomo szybciej widac. I te z rossmana serio fajne. Wczesniej chyba 3 cykle twmu robilam i byla biel a teraz to wiec mogw im zaufac. No i ta cena korzystnaNie chcę się rozczarować, a sprawdziłam już profilaktycznie, i mam na stanie 3 testy ale czułość 25, także może być za wcześnie. Dziewczyny, wy wszystkie na tak wczesnym etapie 10 testowałyście?
A kiedy mniej wiecej mialas owu?Dziewczyny ja się strasznie nie mogę doczekać testowania (@4.10). Mam w zapasie testy ciążowe i mam ochotę powiedziec mężowi, żeby je pochował przede mnąKiedy myślicie, że mogłabym zrobić bete, żeby to miało sens? Ost okres 08.09
jakoś 19.09A kiedy mniej wiecej mialas owu?![]()
Myślę, że 12 dni po owulacji coś by już pokazało, ale lepiej 14 dni pojakoś 19.09![]()
Zrob 14 dni pojakoś 19.09![]()