1016lew
Fanka BB :)
Nie nie, ogólnie napisałamNie wiem czy "też" dotyczyło mojego wpisu czy ogólnie. Ale ja na szczęście nie jestem po stracie, mam już synka 2 letniego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie, ogólnie napisałamNie wiem czy "też" dotyczyło mojego wpisu czy ogólnie. Ale ja na szczęście nie jestem po stracie, mam już synka 2 letniego
Kochana taki jest skladBierze któraś z Was aktywną postać kwasu foliowego? Ja od kilku miesięcy taki kwas foliowy biorę (gin przepisał) i boje się zamienić na jakiś komplet witamin typu femibion bo tam pewnie jest zwykły kwas foliowy.
Ja biore ze Swansona 800. Mi w poprzedniej ciąży lekarz kazal femibion plus kwas foliowy dodatkowo i tak tez robie terazBierze któraś z Was aktywną postać kwasu foliowego? Ja od kilku miesięcy taki kwas foliowy biorę (gin przepisał) i boje się zamienić na jakiś komplet witamin typu femibion bo tam pewnie jest zwykły kwas foliowy.
Dziewczyny jeszcze bym chciała Was spytac czy przyjmujecie dodatkowo żelazo czy tylko jakis komplet witamin typu femibion? Wyszło mi w wynikach jeszcze ze mam mały niedobór żelaza i sie zastanawiam czy wystarczy brac to które jest w femibionie czy jeszcze coś dołożyć. Z moim lekarzem ciężko się skontaktować poza wizyta [emoji848]
Ale forum ma też swoje zalety [emoji16] tylko kobiety sie tak nakręcaja później [emoji23]Nie nie, ogólnie napisałam [emoji4] odpowiedziałam bo takie podejście bez forum było chyba lepsze [emoji16]
Kurde a mi forum tak pomaga ❤Ale forum ma też swoje zalety [emoji16] tylko kobiety sie tak nakręcaja później [emoji23]
O ja też, zapomniałam o tymJa biore jeszcze wit D osobno z wiatamin
No i superKurde a mi forum tak pomaga [emoji173]