1016lew
Fanka BB :)
Jasne ze ma dużo zaletAle forum ma też swoje zalety [emoji16] tylko kobiety sie tak nakręcaja później [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne ze ma dużo zaletAle forum ma też swoje zalety [emoji16] tylko kobiety sie tak nakręcaja później [emoji23]
Bo ja 50km od Gorzowa ale w drugą stronęHaha same wyniki to w Słubicach ale wynik robia w Gorzowie Wielkopolskimmoim mieście
❤
Trzymamy kciuki i czekamy na wieściSuper podejscie! Ja od pierwszego testu bylam nastawiona negatywnie bo juz 2 straty ale ta beta mnie nastawila pozytywnie wiecej juz nie robiedzis gin i zobaczymy co powie
![]()
dziękujęKochana taki jest sklad![]()
Gratki [emoji173] wyślij linka do tej stronki, skorzystam jutroDziewczyny jest!!!![emoji3059][emoji16][emoji173][emoji4][emoji106][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Dziewczyny jest!!!![emoji3059][emoji16][emoji173][emoji4][emoji106][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Gratki [emoji173] wyślij linka do tej stronki, skorzystam jutro
Gratki [emoji173] wyślij linka do tej stronki, skorzystam jutro