Dzej.zi
Fanka BB :)
Wszystko będzie dobrze [emoji3590]
27. Mialam dziesiatki badan, wszystko jest okw tym kariotypy, trombofilie itd
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
27. Mialam dziesiatki badan, wszystko jest okw tym kariotypy, trombofilie itd
![]()
Ja uważam że dzień bez kłaczka w zupie to dzien stracony i w tym duchu mam zamiar wychowywać nasza dzidzieNie pozbędziesz sięja mam dwa psy i syn nieraz mial sierść w kupie.. nic nie zrobisz.. u mnie myta podłoga codziennie i odkurzanie syn przejdzie na czworakach pare razy i spodnie brudne jak by miesiąc nie była myta podłoga. Wiec trzeba się nastawić ze dziecko będzie chowane w sierści. Ale chociaż nie choruje
![]()
Jakie słodziakiNie wyobrażam sobie domu bez naszych sierściuchów❤❤
Od rana trochę ogarnęłam, wstawiłam zmywarkę i pralkę, rozmrażam mięso (musimy wyjeść zapasy bo bardzo dużo rzeczy wywalam)
chodziła za mną jajecznica- więc zrobiłam- taką z szynką, cebulką i zjadłam z sosem ketchup- majonez❤❤
To musi się udać27. Mialam dziesiatki badan, wszystko jest okw tym kariotypy, trombofilie itd
![]()
Zawsze podziwiałam kobiety, które chciały mieć taką małą różnicę. A tu proszę - sama teraz nią będę.Super bedziesz miala mala roznice miedzy ostatnia dwojka![]()
A Ty która ciąża?Witaj kochana. Chyba jesteśmy w tym samym wiekugratuluję dwóch kreseczek
piękna gromadkę będziesz mieć. Cudownie
trójka to moje marzenie
![]()
W badaniu krzywej mialam wszystko idealnie oprócz cukru na czczo. I wiem ze mam z nim problem juz jakis czas. Norma do 92 a u mnie 98. I rob co chcesz, dieta, ćwiczenia, wszystko z niskim IG, ale to jak umarłemu kadzidło. Za kilka godzin mam teleporade z diabetologiem. Ciekawe czy mi da insuline czy metformine.. o metforminie czytalam różnie, jedni uważają ze nie wolno w ciazy, inni zalecają. W sumie tak samo z acardem było. Kto by pomyślał pare lat temu zeby dac ciężarnej aspiryneCukier w ciąży jest w normie do 92.
Ja też mam cały czas za wysoki, muszę kupić nowe paski do glukometru bo się skończyły. Zapewne czeka mnie cukrzyca ciążowa jeśli tym razem nie poronię.
Pewnie brałaś metformine? Ja nie odstawiłam w tej ciąży.
W poprzedniej odstawiłam, to może powodować też poronienia.
Ktoś tu niedawno pisal ze sni sie odwrotnieKurde powiem Wam ze mam jakis zle przeczucia po tym snie moim dzisBoje sie isc na ta wizyte
![]()
No dokladnie kiedys acard to bylo zlo dla kobiet ciezarnych dzis normaW badaniu krzywej mialam wszystko idealnie oprócz cukru na czczo. I wiem ze mam z nim problem juz jakis czas. Norma do 92 a u mnie 98. I rob co chcesz, dieta, ćwiczenia, wszystko z niskim IG, ale to jak umarłemu kadzidło. Za kilka godzin mam teleporade z diabetologiem. Ciekawe czy mi da insuline czy metformine.. o metforminie czytalam różnie, jedni uważają ze nie wolno w ciazy, inni zalecają. W sumie tak samo z acardem było. Kto by pomyślał pare lat temu zeby dac ciężarnej aspiryne![]()
Dziekuje :*Wszystko będzie dobrze [emoji3590]