Kurcze a ja sie zastanawiam czemu moja gin wyznaczyla mi termin wizyty dopiero 29.10? Kiedy mialyscie ostatnia miesiączkę ze juz po usg jesteście?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja juz sie martwic zaczynam i czekam na to usg jak na zbawieniePodobno takie dolegliwosci przechodza ok 12 tygTw uroki ciazy sa extra.
26 sierpniaKurcze a ja sie zastanawiam czemu moja gin wyznaczyla mi termin wizyty dopiero 29.10? Kiedy mialyscie ostatnia miesiączkę ze juz po usg jesteście?
Ja 28.08Kurcze a ja sie zastanawiam czemu moja gin wyznaczyla mi termin wizyty dopiero 29.10? Kiedy mialyscie ostatnia miesiączkę ze juz po usg jesteście?
Wiele z nas jest po poronieniach i musimy kontrolowac. A ty kiedy mialas?Kurcze a ja sie zastanawiam czemu moja gin wyznaczyla mi termin wizyty dopiero 29.10? Kiedy mialyscie ostatnia miesiączkę ze juz po usg jesteście?
U mnie zupełnie inaczej wygłąda ta aplikacjaJa robie w ten sposób że klikam w ostatnie posty ( zdjęcie na dole nr w) i tam mam czerwcowe mamy (lub możesz wpisać w lupkę 2) i pozniej jak klikniesz na te 3 kropki z prawej masz : przejdź do ostatniego posta z ikonka zegaru.
Zobacz załącznik 1185976
Tez jestem po poronieniu. Mialam ostatnia 2.09. I jakos późno mnie chce zobaczyc, hmmWiele z nas jest po poronieniach i musimy kontrolowac. A ty kiedy mialas?
Która to ta dobra?Dobra, ogarnelam, że są 2 aplikacje i się bujałam z tą bezsensowną
Już sciągnęlam drugą wersję i ten moduł fora jest mi dobrze znany.Dzięki siostry za poprawienie mojego komfortu życia![]()
To ja na szczęście mam na razie -0.5kg [emoji14] Ale obiecałam sobie, że będę się pilnować z jedzeniem, bo zaczynam ciążę z 2kg więcej niż pierwszą i się ostatnio trochę zaniedbałam jeśli chodzi o wagę [emoji86][emoji23]Mam to samo już 3kg na + i się w jeansy nie mieszczę. A to dopiero początek [emoji23]