anka87906
Fanka BB :)
Wyszło, że ciąża jest młodsza 6tydz2dni, ma całe 7 mmAnia który tydzień jesteś? Ja 7.3 dni bo wczoraj byłam. Ile ma mm twój dzidziuś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyszło, że ciąża jest młodsza 6tydz2dni, ma całe 7 mmAnia który tydzień jesteś? Ja 7.3 dni bo wczoraj byłam. Ile ma mm twój dzidziuś?
No właśnie nie. Ma 1 cm 2 mm 7 tyg 3 dniWyszło, że ciąża jest młodsza 6tydz2dni, ma całe 7 mmtwój już sporo większy pewnie
![]()
To mamy tydzień różnicy to na którego ci USG wyliczylo termin?Wyszło, że ciąża jest młodsza 6tydz2dni, ma całe 7 mmtwój już sporo większy pewnie
![]()
5 mm w tym przypadku to sporoTo mamy tydzień różnicy to na którego ci USG wyliczylo termin?
Gratulacje!Witam wszystkie przyszłe mamuśki3 testy ciążowe wskazują, że też dołączę do czerwcowych mam. Dzisiaj 5 t 1d. Termin wychodzi na 14.06. Teraz czekam na na wizytę u gina. Zobacz załącznik 1187972
Mamy termin na ten sam dzień !Witajcie , moje testy również wskazują że dołączę do szczęśliwych czerwcowych przyszłych mam ☺ termin z om wchodzi na 20.06. w chwili obecnej mamy 4 tydzień. ☺ Dziewczyny czy Wy zauważyliście u siebie jakieś zmiany? Ja np uwielbiam frytki a dziś jadłam jednym zębem i mówię męża że nie dam rady bo aż mi w gardle rośnie. Dziś jadłam tylko 3 posiłki nie czuję głodu kawa mi śmierdzi, wszystko prócz wody i herbaty mi smierdzi....![]()
Dzięki. Wizytę mam 22.10. Ja miałam zazwyczaj regularne cykle, więc owu wypadało 21.09 chyba.Gratulacje! [emoji3060] Na kiedy sie umowilas? U mnie dzis 5+0 wg om, ale wydaje mi sie, ze owu byla 2 dni pozniej. I nie wiem kiedy sie zapisac, zeby cokolwiek zobaczycjutro powtarzam bete
GratulacjeWitajcie , moje testy również wskazują że dołączę do szczęśliwych czerwcowych przyszłych mam [emoji3526] termin z om wchodzi na 20.06. w chwili obecnej mamy 4 tydzień. [emoji3526] Dziewczyny czy Wy zauważyliście u siebie jakieś zmiany? Ja np uwielbiam frytki a dziś jadłam jednym zębem i mówię męża że nie dam rady bo aż mi w gardle rośnie. Dziś jadłam tylko 3 posiłki nie czuję głodu kawa mi śmierdzi, wszystko prócz wody i herbaty mi smierdzi....[emoji2960]
Dzien przed spodziewanym okresem powiększył mi się biust, i w sumie taki został już, poza tym niestety nic więcejWitajcie , moje testy również wskazują że dołączę do szczęśliwych czerwcowych przyszłych mam ☺ termin z om wchodzi na 20.06. w chwili obecnej mamy 4 tydzień. ☺ Dziewczyny czy Wy zauważyliście u siebie jakieś zmiany? Ja np uwielbiam frytki a dziś jadłam jednym zębem i mówię męża że nie dam rady bo aż mi w gardle rośnie. Dziś jadłam tylko 3 posiłki nie czuję głodu kawa mi śmierdzi, wszystko prócz wody i herbaty mi smierdzi....![]()