Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja ciągle sie lecze na niedoczynność.W mojej ciąży ciągle były jakieś niejasności, później zmieniłam lekarza i było już ok, może sprzęt slaby, może gin była mało dokładna.
Robicie badanie tarczycy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ciągle sie lecze na niedoczynność.W mojej ciąży ciągle były jakieś niejasności, później zmieniłam lekarza i było już ok, może sprzęt slaby, może gin była mało dokładna.
Robicie badanie tarczycy?
Ja w czasie ciąży miałam niedoczynność, po połogu wróciło do normy i było ok, teraz czekam na wizytę i pewnie znów będzie poza norma, bo zimno mi ciągle, sucha skóra, itp. Endokrynolog ustalił Ci dawkę inną czy wciąż tą samą co przed ciążą?Ja ciągle sie lecze na niedoczynność.
Większa, brałam letrox 75 w tyg i 50 w weekend a teraz biore 100 dziennie.Ja w czasie ciąży miałam niedoczynność, po połogu wróciło do normy i było ok, teraz czekam na wizytę i pewnie znów będzie poza norma, bo zimno mi ciągle, sucha skóra, itp. Endokrynolog ustalił Ci dawkę inną czy wciąż tą samą co przed ciążą?
Hmm, jestem tu nowa i jeszcze nie ogarniam strony więc jeżeli da się tak rozdzielić to jestem za. Fakt, trzeba śledzić na bieżąco aby wiedzieć kto o czym pisze, a wiadomo nie zawsze jest czas zajrzeć.Mam taką nieśmiała propozycje. W związku z tym, że trochę nas tu już jest i posty przybywają w niesamowitym tempie może rozdzieliły byśmy już trochę tematy. Ułatwiłoby to śledzenie różnych wątków. Ten główny zostawić na codzienne pogaduchy, a dodatkowo założyć nowy wątek np. wizyty i badania, inny wątek na sprawy zawodowe, kolejny na temat dolegliwości ciążowych itp. Ja już się gubię i nie mogę połapać kto o czym pisał, bo te wiadomości giną przy tej ilości. Jak będzie kilka wątków to będzie się łatwiej połapać w konkretnym temacie. Co Wy na to?
Mi osobiście nie przeszkadza ta forma jaka jest terazMam taką nieśmiała propozycje. W związku z tym, że trochę nas tu już jest i posty przybywają w niesamowitym tempie może rozdzieliły byśmy już trochę tematy. Ułatwiłoby to śledzenie różnych wątków. Ten główny zostawić na codzienne pogaduchy, a dodatkowo założyć nowy wątek np. wizyty i badania, inny wątek na sprawy zawodowe, kolejny na temat dolegliwości ciążowych itp. Ja już się gubię i nie mogę połapać kto o czym pisał, bo te wiadomości giną przy tej ilości. Jak będzie kilka wątków to będzie się łatwiej połapać w konkretnym temacie. Co Wy na to?
Później trzeba byłoby skakać po wątkach a teraz wszystko w jednym miejscu, to jest plus. Hmm, sama nie wiem.Mi osobiście nie przeszkadza ta forma jaka jest teraz![]()
Mam taką nieśmiała propozycje. W związku z tym, że trochę nas tu już jest i posty przybywają w niesamowitym tempie może rozdzieliły byśmy już trochę tematy. Ułatwiłoby to śledzenie różnych wątków. Ten główny zostawić na codzienne pogaduchy, a dodatkowo założyć nowy wątek np. wizyty i badania, inny wątek na sprawy zawodowe, kolejny na temat dolegliwości ciążowych itp. Ja już się gubię i nie mogę połapać kto o czym pisał, bo te wiadomości giną przy tej ilości. Jak będzie kilka wątków to będzie się łatwiej połapać w konkretnym temacie. Co Wy na to?