Ja właśnie wrociłam, termin wedługRobilas badania w kierunku niedoczynnosci tarczycy? To jest czesto przyczyną wypadania włosów.Jakiegoś raka, znaczy, że po prostu bardzo się boje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie wrociłam, termin wedługRobilas badania w kierunku niedoczynnosci tarczycy? To jest czesto przyczyną wypadania włosów.Jakiegoś raka, znaczy, że po prostu bardzo się boje![]()
Gratuluję serduszkaHej dziewczyny
Wczoraj byłam wieczorem na badaniu. Bliźniaków jednak nie będzie bo ten mniejszy pęcherzyk już się praktycznie cały wchłonął . W drugim pęcherzyku jest zarodek i po raz 3 pod moim sercem bije serduszko
Ciąża ciut młodsza niż myślałam 6,2.
Dobrego dnia dla wszystkich mimo okropnej pogody .
Współczuję sytuacji...No stresuje się bardzo tym wszystkim, ale zrezygnowaliśmy z wesela i na razie robimy tylko obiad dla 20 osób, a większe wesele (ok 60 osób) chcemy zrobić sobie rok później, może na pierwszą rocznicę...
Ale i tak nie wiem co wyjdzie z tego obiadu, wczoraj świadek mojego narzeczonego dzwonił i mówił, że czeka na wynik testu, bo jest chory
Chyba do ostatniej chwili nie będziemy wiedzieć w jakim składzie uda nam się spotkać. Mam nadzieje, ze my będziemy zdrowi i przynajmniej uda się wziąć ślub.
No niby w ciąży mniej wypadają. Ale pamiętaj że organizm masz osłabiony po pierwszej ciąży a teraz juz kolejna. Dla twojego organizmu to jest obciążenie.Ale ja znowu niby w ciąży jestem, to nie powinny przestać wypadać?Bo jak zaczęły wypadać, a potem dowiedziałam się, że jestem w ciąży, to się ucieszyłam, że przestaną wypadać. A tu stan paznokci i włosów jest koszmarny. Wyglądają strasznie, pazury muszę mieć króciutkie jak nigdy, bo połamane non stop
![]()
Ja mam wizyte o 14.00 i musi byc już widac pęcherzyk żółtkowy i dobrze by bylo gdyby był zarodek.. tydzien temu był tylko mały pęcherzyk i sam lekarz dał odczuć, że spodziewał się więcej bo mam krótkie cykle. Mam dokladnie te same czarne myśli co przy ostatniej poronionej ciązy.. nie ma we mnie nadziei [emoji17]
Bądź dobrej myśliJa mam wizyte o 14.00 i musi byc już widac pęcherzyk żółtkowy i dobrze by bylo gdyby był zarodek.. tydzien temu był tylko mały pęcherzyk i sam lekarz dał odczuć, że spodziewał się więcej bo mam krótkie cykle. Mam dokladnie te same czarne myśli co przy ostatniej poronionej ciązy.. nie ma we mnie nadziei [emoji17]
Trzymam za was kciukiJa mam wizyte o 14.00 i musi byc już widac pęcherzyk żółtkowy i dobrze by bylo gdyby był zarodek.. tydzien temu był tylko mały pęcherzyk i sam lekarz dał odczuć, że spodziewał się więcej bo mam krótkie cykle. Mam dokladnie te same czarne myśli co przy ostatniej poronionej ciązy.. nie ma we mnie nadziei [emoji17]