reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dziewczyny powiedzcie mi kiedy zrobiłyście pierwszy raz betę i progesteron? Ja dziś zaczęłam 6 tydzień i planowałam iść w następnym tygodniu ale chyba nie wytrzymam i pójdę jutro i w poniedziałek
Ogólnie 6 tydzień i brak objawów tylko więcej śluzu i co jakiś czas ból podbrzusza to normalne? Już się trochę martwię a wizyta dopiero 29 października
Ale testy ciążowe normalnie wychodzą ? Jeśli tak to bez stresu. Wszystko jest dobrze ☺️ Pamiętaj, ze każda z nas inaczej przechodzi ciąże. Jedna ma mega objawy a inna w ogóle , czuje się rewelacyjnie!

Dużo was z Wrocławia. Ja niedaleko 😄 wyczuwam spotkanie z bobasami po porodzie 😄

reklama
Ja w dniu spodziewanego okresu
Dziewczyny powiedzcie mi kiedy zrobiłyście pierwszy raz betę i progesteron? Ja dziś zaczęłam 6 tydzień i planowałam iść w następnym tygodniu ale chyba nie wytrzymam i pójdę jutro i w poniedziałek
Ogólnie 6 tydzień i brak objawów tylko więcej śluzu i co jakiś czas ból podbrzusza to normalne? Już się trochę martwię a wizyta dopiero 29 października
Serio wózki??? Ja jeszcze nie byłam na wizycie nawet i nie wiem czy ciąża się utrzyma. Wiele tu kobiet jest po takich przejściach i raczej o wózkach nie myśli.
Wózki macie już powybierane? [emoji16] kocham tematy wyprawek [emoji173]

Widziałam, że ostatnio dużo pisałyście o lidlomixach. Ja mam thermomixa, ale to jedna chwała. Wczoraj wyczytałam, że jest super jako sterylizator do smoczków i butelek ❤ no i można mleko podgrzać do 37°, więc odpada mi zakup podgrzewacza i sterylizatora! Za to kocham tm 🤣🤣 nie musze zagracac kuchni, a te pieniadze mozna przeznaczyc na fajniejsze rzeczy 😉
Też mam tm i kocham całym serem.jak ja za nim teraz tęsknię jak nie mogę ani gotować ani za bardzo jeść ☹️☹️

Nie trzeba robić tych badań jak Ci wyjdzie usg i pappa w normie. To jest zalecane badanie jakby wyszły wysokie prawdopodobieństwa zespołu downa i innych chorób. A raczej nawet nie zalecane tylko alternatywa do amniopunkcji.
Ile te badania genetyczne kosztują [emoji15] ja robić nie będę wychodzi na to, nie stać mnie [emoji15]

Segregator mamyginekolog chciałam zamówić sobie, ale kurde nie ma okładki z samą rudą babeczka [emoji35] a tylko taki chce, żeby do mnie pasował [emoji23]

Wczoraj narobilyscie mi smaka na kanapki z pomidorem i dziś zrobiłam sobie, plus dodatkowo z cebula [emoji23]
Z zakupów nici. Drzemkę sobie zrobiłam, teraz leżę i ani myśle wstawać.

Ja mam starsza wersje Biedronkomixa bez przepisów , mam do tego książkę kucharska. Czasami coś tam zrobię [emoji1]

Testy zrobiłam 3 dwa tydzień po spóźnionym @ a trzeci test na następny dzień i też wyraźne kreski
Ale testy ciążowe normalnie wychodzą ? Jeśli tak to bez stresu. Wszystko jest dobrze [emoji3526] Pamiętaj, ze każda z nas inaczej przechodzi ciąże. Jedna ma mega objawy a inna w ogóle , czuje się rewelacyjnie!

Dużo was z Wrocławia. Ja niedaleko [emoji1] wyczuwam spotkanie z bobasami po porodzie [emoji1]

reklama
Nie trzeba robić tych badań jak Ci wyjdzie usg i pappa w normie. To jest zalecane badanie jakby wyszły wysokie prawdopodobieństwa zespołu downa i innych chorób. A raczej nawet nie zalecane tylko alternatywa do amniopunkcji.
Aaaaa dobra rozumiem. Nie jestem w ogóle zorientowana w tym temacie. Dzięki !

@Sasidi ojej, to nie wiem co doradzić. Mi ostatnio na mdłości pomogło ciepłe kakao wieczorem, ale boje się ze w twoim przypadku tez mogłabyś tym ciepłym napojem zwymiotować... 😞

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry