Mała.czarna
Fanka BB :)
No zobaczę z przyjemnościąPowiem tak, pożyjemy, zobaczymyDzieci są naprawdę różne, nie są robotami do zaprogramowania, jedne są wysoko wrażliwe, jak moje młodsze, inne mylą dzień z nocą i można stawać na głowie a one swoje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No zobaczę z przyjemnościąPowiem tak, pożyjemy, zobaczymyDzieci są naprawdę różne, nie są robotami do zaprogramowania, jedne są wysoko wrażliwe, jak moje młodsze, inne mylą dzień z nocą i można stawać na głowie a one swoje.
Ja tez nie wyobrażam sobie ze dziecko miałoby spac ze mna caly czas. O nie nie nie. Potem wlasnie widze po znajomych ze rodzice nie mają czasu i miejsca dla siebie bo tak nauczyli dziecko. Wiadomo sa sytuacje jak choroby i ząbkowanie gdzie trzeba nosić lub wziac do siebie ale nie ma opcji ze u nas to będzie na porządku dziennym![]()
No wlasnie nie jest, ale trzeba próbowaćMy z mężem też od początku stawialiśmy na samospanie maluszka, najpierw oboje spaliśmy w jego pokoju a on w swoim łóżeczku, potem mąż przeniósł się do sypialni a ja zostałam z małym, a następnie spał już sam, my w sypialni, mamy kamerę i jest git. Muszę zaznaczyć, że moje dziecko kocha spać w swoim łóżeczku, więc nam się plan powiódł.
Teraz jak maluszek się urodzi będzie spał z nami w sypialni, plan jest taki że w swoim łóżeczku, a czy to wyjdzie to się okaże [emoji1]
Jedyne co jest pewne przy dzieciach to to, że nic nie jest pewne [emoji2960]
Ja z kolei reaguje zawsze, gdy płacze, ale po części się zgadzam z @Mała.czarnaAha. No spoko. Nie wyobrażam sobie nie reagować na płacz dziecka![]()
Przyjemność ogromna!No zobaczę z przyjemnością![]()
Ja juz mam kochana zrobione tsh, ft4, glukoze, hiv, hcv, toxo, grupe krwiPrzyjemność ogromna!![]()
Czy Wam lekarze zlecili badania podstawowe na pierwszej wizycie? Moja podeszła ostrożnie i za 3 tyg mam wizytę, jeśli będzie nadal ok, to wtedy badania itd. Kartę ciąży już mam![]()
W tej ciąży? Aktualnie robiłaś? W którym tygodniu?Ja juz mam kochana zrobione tsh, ft4, glukoze, hiv, hcv, toxo, grupe krwi![]()
Tak tak w tejW tej ciąży? Aktualnie robiłaś? W którym tygodniu?![]()
Ja tak samo. Tez mialam ambitne plany, jak bylam w ciazy z synem, ale zycie szybko je zweryfikowalo. Egzemplarz totalnie nieodkladalny, niespiacy, ucinajacy sobie w dzien maksymalnie kilka drzemek po 10 minut - ale mimo wszystko bylam na jego kazde zawolanie, kazde zaplakanie, chociaz sama mialam ochote plakac i tluc glowa w sciane. znajoma polozna spedzila kiedys u nnie pol dnia, twierdzac, ze nie umiem go odpowiednio polozyc spac. Po dziesiatym przebudzeniu z rzedu sama przyznala, ze moje dziecko to maly szatan i tak po prostu ma. Nie mial spac z nami, ale nie bylo wyjscia, jak nocne karmienie bylo co godzine z zegarkiem w reku - kto by wstawal tyle razy ?Aha. No spoko. Nie wyobrażam sobie nie reagować na płacz dziecka![]()
Ja tak samo. Tez mialam ambitne plany, jak bylam w ciazy z synem, ale zycie szybko je zweryfikowalo. Egzemplarz totalnie nieodkladalny, niespiacy, ucinajacy sobie w dzien maksymalnie kilka drzemek po 10 minut - ale mimo wszystko bylam na jego kazde zawolanie, kazde zaplakanie, chociaz sama mialam ochote plakac i tluc glowa w sciane. znajoma polozna spedzila kiedys u nnie pol dnia, twierdzac, ze nie umiem go odpowiednio polozyc spac. Po dziesiatym przebudzeniu z rzedu sama przyznala, ze moje dziecko to maly szatan i tak po prostu ma. Nie mial spac z nami, ale nie bylo wyjscia, jak nocne karmienie bylo co godzine z zegarkiem w reku - kto by wstawal tyle razy ?
Sa dzieci grzeczne i te nieco mniej, ale cos mnie trafia, jak ludzie pisza ze wszystko jest kwestia treningu i nauczenia. To noworodek, ktory placzem komunikuje swoje potrzeby. Nie da sie go nauczyc czy wytrenowac! Mozna tylko byc obok, kiedy tego potrzebuje, czesciej lub rzadziej, proste.