olagie
Fanka BB :)
Dzień dobry,
Witam się i ja, termin wychodzi na 25.06, co prawda ciąża nieplanowana, ale po 2 przepłakanych nocach, dzisiaj pojawił się uśmiech na twarzy.
Na pokładzie już jeden czerwcowy chłopak 5 - latek i drugi 14 miesięczny również chłopak z sierpnia
Pozdrawiam wszystkie mamy i oczywiście mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona

Witam się i ja, termin wychodzi na 25.06, co prawda ciąża nieplanowana, ale po 2 przepłakanych nocach, dzisiaj pojawił się uśmiech na twarzy.
Na pokładzie już jeden czerwcowy chłopak 5 - latek i drugi 14 miesięczny również chłopak z sierpnia
Pozdrawiam wszystkie mamy i oczywiście mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona

bardziej mleko z kawą no ale...
 bardziej mleko z kawą no ale...

w ogóle mam jakiś wilczy apetyt aż strach będzie wchodzić na wagę, bo nie zdążyłam schudnąć przed ciążą
 w ogóle mam jakiś wilczy apetyt aż strach będzie wchodzić na wagę, bo nie zdążyłam schudnąć przed ciążą  

I non stop jadlabym ryz i warzywa
 I non stop jadlabym ryz i warzywa  dzisiaj po raz drugi mnie modliło, ale delikatnie i tylko rano, nie mogłam zjeść śniadania, ale wmusilam kanapkę i za pół h przeszło.
 dzisiaj po raz drugi mnie modliło, ale delikatnie i tylko rano, nie mogłam zjeść śniadania, ale wmusilam kanapkę i za pół h przeszło. 
 Rozgośccie się
 Rozgośccie się 
 Ale byłam pewna ze to jemu dowalą No ale jednak nie
 Ale byłam pewna ze to jemu dowalą No ale jednak nie całe szczęście ze mnie pominęli tylko z tego względu ze nie wracam do pracy tylko siedzę na L4. Drugi raz bym tego nie zniosła. Za 1 razem płakałam przy pobraniu wymazu, mój syn tez.
 całe szczęście ze mnie pominęli tylko z tego względu ze nie wracam do pracy tylko siedzę na L4. Drugi raz bym tego nie zniosła. Za 1 razem płakałam przy pobraniu wymazu, mój syn tez.