Karolina_karolina
Fanka BB :)
Ja to przy Was jestem krasnal, bo mam 162cm i startuje z 49kg. Ale mam wrazenie, ze w dniu porodu zatrzyma sie na 100 
 ciagle jestem glodna!!! Dobrze, ze od slodyczy mnie odrzuciło... no i ratuje sie faktem, ze jak cale zycie mialam "zatwardzenie zyciowe" tak teraz wszystko przelatuje przeze mnie
 ciagle jestem glodna!!! Dobrze, ze od slodyczy mnie odrzuciło... no i ratuje sie faktem, ze jak cale zycie mialam "zatwardzenie zyciowe" tak teraz wszystko przelatuje przeze mnie 

sobota wieczór już by mógł skończyć
 sobota wieczór już by mógł skończyć  a wy mieszkacie w domkach czy bloku? Ja w bloku od niedawna i zastanawia mnie jak jest z płaczącym dzieckiem... Czy to tak bardzo słychać? Ma ktoś jakieś doświadczenie?
 a wy mieszkacie w domkach czy bloku? Ja w bloku od niedawna i zastanawia mnie jak jest z płaczącym dzieckiem... Czy to tak bardzo słychać? Ma ktoś jakieś doświadczenie?  U mnie w klatce brak niemowląt
 U mnie w klatce brak niemowląt 

z tym, ze aktualnie mam 60a ogrodzonej dzialki i nie mam kiedy tego ogarniac nawet
 z tym, ze aktualnie mam 60a ogrodzonej dzialki i nie mam kiedy tego ogarniac nawet 

ja słyszę sąsiadkę z góry jak gada przez tel i w łazience też słychać nieraz sąsiadów ale z sąsiedniej klatki
 ja słyszę sąsiadkę z góry jak gada przez tel i w łazience też słychać nieraz sąsiadów ale z sąsiedniej klatki obok nas było puste mieszkanie i był spokój, ale teraz niedawno wprowadziła się taka babcia, no mam nadzieje że już nie słyszy dobrze i nie ma problemów ze spaniem bo w  sypialni mamy wspólną ścianę
 obok nas było puste mieszkanie i był spokój, ale teraz niedawno wprowadziła się taka babcia, no mam nadzieje że już nie słyszy dobrze i nie ma problemów ze spaniem bo w  sypialni mamy wspólną ścianę  

Ja też mam wizytę następną na 27.10
 Ja też mam wizytę następną na 27.10