Mała.czarna
Fanka BB :)
HahahahaJedna z dziewczyn dodała zdjecie czoła w krostach (nic do Ciebie nie mam [emoji13]) i teraz jak odpalam aplikacje to cały czas widzę to czoło na głównej ścianie jakby, znaczy po wejściu w apke [emoji1787]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
HahahahaJedna z dziewczyn dodała zdjecie czoła w krostach (nic do Ciebie nie mam [emoji13]) i teraz jak odpalam aplikacje to cały czas widzę to czoło na głównej ścianie jakby, znaczy po wejściu w apke [emoji1787]
Jedna z dziewczyn dodała zdjecie czoła w krostach (nic do Ciebie nie mam [emoji13]) i teraz jak odpalam aplikacje to cały czas widzę to czoło na głównej ścianie jakby, znaczy po wejściu w apke [emoji1787]
Mnie tez TSH bardzo wzrosło w ciąży. Dostałam Euthyrox 75. Mam brać pół tabletki.Hej, zrobiłam badania przepisane przez lekarza i wyszło, że mam podwyższony poziom TSH - mój to 4.56, a normą jest do 4.2...nie miałam nigdy problemów z tarczyca, mialam też robione badania w sierpniu - TSH, T4 wolne i Anty TPO I wszystkie były w normie. Czytałam ( pewnie niepotrzebnie) że w ciąży wręcz poziom TSH powinien spaść, normy dla ciężarnych są inne, a u mnie jest odwrotnie.
Czy któraś z Was miała podobnie? We wtorek mam wizytę u lekarza- ginekologa, więc dopyram, ale jakoś nie daje mi to spokoju...
Próbowałaś kochana wieloetapowego oczyszczania twarzy?No nie wiem, mogłaś to napisać w normalny sposób do mnie, bo mogę je usunąć jeśli tak Ci razi w oczy. Szkoda żebyś coś do mnie miała bo wstawiłam zdjęcie czołaTwój komentarz a „tym czole” był dla mnie osobiście nieuprzejmy.
Już nie będzie Ci przeszkadzać.
Czekamy na serduszko.Jestem po wizycie i póki co widać puste puste jajo. Następna wizyta 10go i juz powinnam słyszeć tętno![]()
Że chore a dopiero amniopunkcja potwierdziła że zdrowePomyłek że chore dziecko czy zdrowe?? Sama się nad tym zastanawiam. Muszę lekarza zapytać.
Ja już dziś nerwowa byłam strasznie. Do następnej wizyty chyba też oszalejęCzekamy na serduszko.Ja czekam na wizytę do środy. Mam dopiero o 18.40 oszaleje do tego czasu.
Widzę że 4+4 wiec baaardzo wczesnieJestem po wizycie i póki co widać puste puste jajo. Następna wizyta 10go i juz powinnam słyszeć tętno![]()
Uuu to już chyba nie chce robić tego badania. Też czytalam takie średnie opinie.Że chore a dopiero amniopunkcja potwierdziła że zdrowe