Mała.czarna
Fanka BB :)
A rozumiem rozumiem. WspółczujęTak, musze,bo glukozę mam ponad normę w ciąży...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A rozumiem rozumiem. WspółczujęTak, musze,bo glukozę mam ponad normę w ciąży...
@roki_1991 0isala ze jest chętna@aga.i.nieszka
@BabyDream27
@Sliim
@grope_
@olalalauk
@Unanime
@anka87906
@Ania.Wiosenka
@Domi_Polka
@Boa87
@dory
@Asteria84
@Magic_87
@Sasidi
@Vici32
@Eyen
@Karolina_karolina
@Starlights
@Mała.czarna
@Wiktoria_22
@OlaFasola89
@A1990
@Gocha291991
@xnightfall94
@roki_1991
@Nika91
@blondi87
@Antoniolo
@amanda2903
@karola_s
@Karla333
@malinka08
@Karolina04
@readerle
@Dodulina20
@Dee_
@Juustiik2607
@KasiaKasienka30
@Gusia92
@liska_94
@Niesia90
@Ynk
@mama_dwojki
@nice-girl
@Picholka90
@mimi00
@ZachwyconaA
@33latka
@Vingag
@tina35
@olagie
@Dj_angel89
@Mmmalina88
@ikkonna
@Adziunia
@*Agnes
@Anita1989
Kogo nie ma to proszę się odezwać. Dziś wysyłam listę do aniaslu. Jako, że mała.czarna zrezygnowała z moderatora kto chętny ????
Mi brzuszek też strasznie wypchnęło ale to na 100 wzdecia są okropne i chyba zatrzymuje mi się już wodaJa w poprzedniej ciąży miałam już widoczny brzuszek w 12 tygodniu. Był dość spory.
Teraz jestem na początku to jest 5 tydzień końcówka i brzuch mam ale to raczej wynika że zwolnień pracy jelit niż z fasolki![]()
Mnie nie ma@aga.i.nieszka
@BabyDream27
@Sliim
@grope_
@olalalauk
@Unanime
@anka87906
@Ania.Wiosenka
@Domi_Polka
@Boa87
@dory
@Asteria84
@Magic_87
@Sasidi
@Vici32
@Eyen
@Karolina_karolina
@Starlights
@Mała.czarna
@Wiktoria_22
@OlaFasola89
@A1990
@Gocha291991
@xnightfall94
@roki_1991
@Nika91
@blondi87
@Antoniolo
@amanda2903
@karola_s
@Karla333
@malinka08
@Karolina04
@readerle
@Dodulina20
@Dee_
@Juustiik2607
@KasiaKasienka30
@Gusia92
@liska_94
@Niesia90
@Ynk
@mama_dwojki
@nice-girl
@Picholka90
@mimi00
@ZachwyconaA
@33latka
@Vingag
@tina35
@olagie
@Dj_angel89
@Mmmalina88
@ikkonna
@Adziunia
@*Agnes
@Anita1989
Kogo nie ma to proszę się odezwać. Dziś wysyłam listę do aniaslu. Jako, że mała.czarna zrezygnowała z moderatora kto chętny ????
Ja jutro na 9.30 mam wizytę i już przeżywam to co ty chciałam żeby umówił mnie wcześnie z rana bo te późne godziny by mnie wykończyłyTez kochane dzisiaj wizytuję, ale o 19.40. Modlę się dosłownie, żeby było widać serduszko. Ale trzymam za nas wszystkie kciuki
Miała któraś z was mdłości które już ustąpiły ?![]()
Która część Tomb Ridera?GTA V czasem grywam online, ale niedawno zaczelam w Tomb Rider grać i mega się wkręciłam [emoji16][emoji16] na wiedźmina się czaje [emoji87]
O mamo, sporo.Mi zostało 11 dni do pierwszej wizyty...[emoji6]
Super jest takie wspólne czytanieJa !!! Jeszcze ja nie grampowiem szczerze że nigdy nie lubiłam grać na konsoli czy kompie. Nawet jako dziecko czy nastolatka
do tej pory lubię grać w karty albo jakaś planszowke, chociaż teraz gramy z synem
ale też są emocje
a tak to bardzo lubię czytać, tylko teraz jak tylko wezmę książkę do ręki to się kończy migreną. Ale codziennie z synem co najmniej półgodziny czytamy przed snem, chyba że ktoś pierwszy odpadnie i zaśnie
![]()
Jak jeszcze nie będzie serduszka to się nie stresuj na zapas, bo ma jeszcze czasJa na 11:30. To będzie dopiero 6+5 według OM a owu była w 17 dniu cyklu i boję się, że jeszcze nie będzie serduszka i będę panikować [emoji85]
Taki teraz głupi czas na choroby niestety... trzeba przetrwaćJa też już mam ciążowy brzuszek, wiem że to ciążowy, bo widzę w którym miejscu jest uwypuklony. W sumie szybko mi się ukazał. Jutro zaczynam 10t0d, czyli jak niektórzy tu liczą 11 tydzień [emoji86] Ja miałam leniwą niedzielę, synek miał drzemkę 3 godzinną w południe, dał w końcu trochę odpocząć, oczywiście też spałam [emoji85] Ale dziś już wstał z katarem [emoji17] A od czwartku mąż był przeziębiony.