Bardzo bardzo współczujeDziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo bardzo współczujeDziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Bardzo bardzo mi przykro... trzymaj się ciepłoDziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Ja mam USG genetyczne 2 grudnia, pappa (umówiłam się na NFZ) 7 grudnia, a sanco zrobię 3 grudniaJa wczoraj mialam taki zryw z tymi badaniami... ale najpierw zobacze jak wyjdzie usg genetyczne. I pewnie skusze sie na Pappa. Daj znac po wynikach. Bede trzymac kciuki ❤
Bardzo ale to bardzo mi przykro... Jestem z Tobą...Dziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Czyli miałaś przeczucie... Przykro mi ale dobrze że drugi maluch cały i zdrowy...Hej jestem już po wizycie. Tak jak. Mówiłam beta nie spadła bez powodu. Jeden z bliźniaków obumarł [emoji174] za to z drugim dzidziusiem wszystko w porządku
A to drugi raz? Moja przyjaciółka tak miała w tym roku. Też dwa razy. Też teraz przechodza badania i czekają na informacje, co dalej.Ehh dzieki dziewczyny. Ciezko uwierzyc ze znowu to nas spotyka, znowu bylo serce i znowu przestalo bic. Jakis koszmar. Musimy niestety rozpoczac diagnostyke, kolejny raz nie zaryzykuje.
Ja mam 26 listopada. I teraz bede prawie 4 tyg w stresie czy w ogole jest wszystko ok...Ja mam USG genetyczne 2 grudnia, pappa (umówiłam się na NFZ) 7 grudnia, a sanco zrobię 3 grudnia![]()
Tak mi przykro. Moja koleżanka miała kilka poronień za sobą. Okazało się że jej organizm traktował ciąże jak intruza i zwalczał ją. Przyjmowała jakieś zastrzyki z krwi swojego meza. Leczyła się w Łodzi. Teraz ma dwie córeczki. Trzymam kciukiDziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.