Mmmalina88
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroDziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo mi przykroDziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Boże tak mi przykroDziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Przykro miHej jestem już po wizycie. Tak jak. Mówiłam beta nie spadła bez powodu. Jeden z bliźniaków obumarłza to z drugim dzidziusiem wszystko w porządku
I współczuję i gratuluję. Słyszałam, że to jest częste przy bliźniakach, że jedno z nich obumiera. Trzymaj się kochana, drugie serduszko bijeHej jestem już po wizycie. Tak jak. Mówiłam beta nie spadła bez powodu. Jeden z bliźniaków obumarłza to z drugim dzidziusiem wszystko w porządku
Kopru się nie podaje bo jak się okazuje jest szkodliwy, a to że maluchy mają gazy, kolki itp to kwestia niedojrzałego układu pokarmowego i ewentualne kropelki trochę załagodzą ale raczej trzeba czekać aż układ pokarmowy się rozwinie.Koperek jest na wzdęcia. Muluszkom też podajemy na problemy brzuszkowe. A mamy które kp same powinny pić wtedy herbatę z kopru.
Ja też chodzę na nfz i jak jest ok to USG w wyznaczonych tygodniach tylko.No ta nawet pytam tej lekarki to pani nie sprawdzi chociaż czy żyje? A ona że za tydzień USG prenatalne
Bardzo współczujęDziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Zdecydowanie za dużo takich wieści.Cześć dziewczyny. Podczytywałam Was już jakiś czas, jednak nie chciałam się udzielać póki nie zobaczę bijącego serduszka. I niestety nie będzie mi to dane. W sobotę zaczęło się krwawienie, dzisiaj lekarz potwierdził poronienie. Jestem w rozsypce... To była moja pierwsza ciąża.. Trzymam za Was kciuki.
Który masz tydzień? Ja w ostatniej ciąży zaczęłam plamić od 12 tygodnia. Przeszło w krwawienia i trwały do 20 tygodnia.Hej. Nie ma siły nie doczytam Was... Ja zaczęłam wczoraj plamić, dziś lekarz i nic konkretnego się nie dowiedziałam...
Któraś tu chyba też plamiła ale nie pamiętam nicka? Jak to się potoczyło i jaka była przyczyna?
A co Ci powiedział? Miałaś UHej. Nie ma siły nie doczytam Was... Ja zaczęłam wczoraj plamić, dziś lekarz i nic konkretnego się nie dowiedziałam...
Któraś tu chyba też plamiła ale nie pamiętam nicka? Jak to się potoczyło i jaka była przyczyna?
Ja przechodziłam, ale nie woedzialam ze jestem w ciąży. Testy miałam w poniedziałek na przeciwciała, dla pewności zrobiłam test ciazowy i wyszedł negatywny. Przeciwciał było więcej tych które świadczą o przebyciu choroby. A kilka dni później zobaczyłam blada kreskę na teście ciążowym.Witam wszystkich. Mam pytanie i ogromną prośbę. Czy jest na forum jakaś mamusia która przechodziła koronawirusa na początku ciąży. Jestem w 7tc i prawdopodobnie synus przyniósł wirusa z przedszkola....
Ja to samoCholera, ja co raz bardziej się stresuje jutrzejszą wizytą. Tyle przykrych wieści dzisiaj było. Oby więcej już się takie nie pojawiły...