Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moim zdaniem to nie są rozstępy a właśnie naczynko pęknięte. Rozstępy to tak jakby blizna, czujesz wgłębienie w tym miejscu, skóra jest inna w dotyku. A przy naczynku pękniętym nie czujesz właśnie żadnej różnicy. Ja miałam takie pajaczki na udach,ale smarowalam red bloker i zeszły. Tylko nie wiem czy to w ciąży można, ale po ciąży na pewnoHej Wam po krótkiej przerwie. Kochane potrzebuję Waszej pomocy. Dzisiaj po kąpieli zauważyłam coś dziwnego nad prawym biodrem, nad pośladkiem. Przestraszyłam się, że to rozstepy ale nie mam pewności, ponieważ nigdy nie mialam z nimi do czynienia. Wielkość tego "czegoś" to takie 2,5 x 2,5cm. Nie swędzi, nie piecze, jest płaskie (nie czuć nic pod palcami). W tym miejscu skóra jest raczej normalna, tzn nie jest napięta tak jak na brzuchu, na którym na razie nie mam żadnych zmian. Pomyślałam, że to może pęknięte naczynka ale nie wygląda to inaczej. Posmarowałam od razu Bio-Oilem i czekam na Waszą opinię![]()
Ja teraz nie chodzę bo moja gin robiła ktg w szpitalu, więc z powodu covida nie mam teraz. Ale w poprzedniej ciąży jakoś 35-36tcCzy chodzicie na ktg? Jeśli tak, to od którego tygodnia?
Mi też to wygląda na pęknięte naczynko. Mam takie jedno na nodze ale jeszcze z przed ciąży. Za cienkie te niteczki na rozstęp.Hej Wam po krótkiej przerwie. Kochane potrzebuję Waszej pomocy. Dzisiaj po kąpieli zauważyłam coś dziwnego nad prawym biodrem, nad pośladkiem. Przestraszyłam się, że to rozstepy ale nie mam pewności, ponieważ nigdy nie mialam z nimi do czynienia. Wielkość tego "czegoś" to takie 2,5 x 2,5cm. Nie swędzi, nie piecze, jest płaskie (nie czuć nic pod palcami). W tym miejscu skóra jest raczej normalna, tzn nie jest napięta tak jak na brzuchu, na którym na razie nie mam żadnych zmian. Pomyślałam, że to może pęknięte naczynka ale nie wygląda to inaczej. Posmarowałam od razu Bio-Oilem i czekam na Waszą opinię[emoji2960][emoji8]
Moja gin robi przed wizytą już od 28tc. Ale to chyba raczej rzadkość, że tak wcześnie robią.Czy chodzicie na ktg? Jeśli tak, to od którego tygodnia?
Czy chodzicie na ktg? Jeśli tak, to od którego tygodnia?
U mnie 34+4 i lekarka mówiła, ze dopiero koło 37tc. Zastanawiam się jak to jest, czy nie trzeba jednak wcześniejJa miałam pierwsze w środę. To było 34t6d. Teraz za 2 tyg i za kolejne 2 tyg jak nie urodzę [emoji14]
Ojej, byłoby super gdyby się okazało, że masz racjęMi też to wygląda na pęknięte naczynko. Mam takie jedno na nodze ale jeszcze z przed ciąży. Za cienkie te niteczki na rozstęp.
Też mi się wydaje, że czułabym to pod palcem właśnie, no i druga sprawa, że nad biodrem skórę mam w ogóle nie napiętą. Mam nadzieję, że masz rację i to są naczynkaMoim zdaniem to nie są rozstępy a właśnie naczynko pęknięte. Rozstępy to tak jakby blizna, czujesz wgłębienie w tym miejscu, skóra jest inna w dotyku. A przy naczynku pękniętym nie czujesz właśnie żadnej różnicy. Ja miałam takie pajaczki na udach,ale smarowalam red bloker i zeszły. Tylko nie wiem czy to w ciąży można, ale po ciąży na pewno
Ja teraz nie chodzę bo moja gin robiła ktg w szpitalu, więc z powodu covida nie mam teraz. Ale w poprzedniej ciąży jakoś 35-36tc
Ja nie mialam ani razu robionego, lekarz tez nic nie mowil, że ma to w planach. Znajoma i sąsiadka miala robione dopiero kiedy zaczął sie poród i zgłosiły się do szpitala. Nie wiem jak to w końcu jest.Czy chodzicie na ktg? Jeśli tak, to od którego tygodnia?