Ja mam codziennie - 36+4 tydz.Co ile dni macie skurcze przepoeiadajace?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam codziennie - 36+4 tydz.Co ile dni macie skurcze przepoeiadajace?
Jak odczuwacie te skurcze?Ja mam codziennie - 36+4 tydz.
Tak,to toJak odczuwacie te skurcze?
mi brzuch twardnieje nie wiem czy to to?
To ja takie twardnienie mam już często. W zasadzie co zmienię pożyje - wstanę z kanały czy krzesła. Nie liczę już, bo u mnie 36+5, w przyszłym tygodniu mam mieć ściągany pessar i lekarz twierdzi, ze mogę rodzicTak,to toMi twardnieje i do tego bardzo mnie dusi-jak sa silniejsze.
Ja tez juz moge w kazdym momencie rodzic bo szyjka sie skrocila i jest juz miekka.We wtorek mam usg i pewnie cos bedzie wiedzial.To ja takie twardnienie mam już często. W zasadzie co zmienię pożyje - wstanę z kanały czy krzesła. Nie liczę już, bo u mnie 36+5, w przyszłym tygodniu mam mieć ściągany pessar i lekarz twierdzi, ze mogę rodzic![]()
Ja mam jeszcze skurcze zebrowe-jpdl to dopiero bol36 tydzień i mam różne te skurcze. Dwa dni temu trwały 2,5 godziny. Zaczęły się od regularnych co 4 minuty. Po około pół godzinie wystąpił jeden raz na 20 minut i później już różnie. Zmiany pozycji i prysznic nic nie pomagały. Dzisiaj miałam dwa bardzo silne co 20 minut. I teraz ledwon chodzę. Pochylona. Bo inaczej naciska mnie dziwnie. Za każdym razem wyglądają inaczej. Raz krzyżowe, raz brzuszne.
Ja jeszcze nie mialam... Nie wiem czy to normalne. Kończę jutro 36 tydzień.Co ile dni macie skurcze przepoeiadajace?
Ja z kolei nie mogę na plecach, bo zaraz mi się robi słaboJa mam jeszcze skurcze zebrowe-jpdl to dopiero bolnie moge sie ruszyc. A o zmianie pozycji to od 2 miesiecy moge zapomniec.Leze i spie jedynie na plecach.Na bokach nie da rady
![]()
CodziennieCo ile dni macie skurcze przepoeiadajace?