Ja 8 dni po terminie miałam wywoływany poród. 7 dni po przyjęli mnie na patologie. 

Dziewczyny mi kazali tydzień po terminie zgłosić się na oddział bo od skończonego 41 tyg ciaza powinna być kontrolowana.
3 razy dziennie wykonywali mi ktg, a w między czasie sprawdzali tętno malucha. 10 dni po terminie mialam wywoływany poród oksytocyną.

termin miałam na 20.06, z USG 17.06 a na ostatniej wizycie we wtorek szyjka zamknięta i nic nie zapowiada że bobo będzie wychodzić. Skurcze przepowiadające czułam może kilka razy. Łudzę się że od wczoraj siedzi jakoś niżej i może coś ruszy powoli, bo liczyłam na poród siłami natury
 termin miałam na 20.06, z USG 17.06 a na ostatniej wizycie we wtorek szyjka zamknięta i nic nie zapowiada że bobo będzie wychodzić. Skurcze przepowiadające czułam może kilka razy. Łudzę się że od wczoraj siedzi jakoś niżej i może coś ruszy powoli, bo liczyłam na poród siłami natury  
		 nie wiem czy to coś da, jeśli nic się nie zadzieje to wieczorem idę znowu zrobić z 10 km
 nie wiem czy to coś da, jeśli nic się nie zadzieje to wieczorem idę znowu zrobić z 10 km 
 Może to księżyc, a może efekt placebo i autosugestii ^^
 Może to księżyc, a może efekt placebo i autosugestii ^^
		 mam nadzieje ze to błąd pomiaru…
 mam nadzieje ze to błąd pomiaru…

zero ruchu w interesie
 zero ruchu w interesie